fallback

СПА терапия от Toyota

Тест на новия Avensis 1.8 Valvematic CVT

Тагове: toyota avensis
fallback
  • #65
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Егати отвратителния кош!!! Грозен, с допотопни технологии отпреди тридесет години. "Да бе, ама най-интересно е че Тойота с допотопните си технологии са с много по-ниски вредни емисии и разход на гориво , да не говорим пък за качество и надеждност, от ВАГ с "модерните" си технологии.
  • #64
    ... ( преди 8 години )
    Верно спами някой... само не възхвалява гермнски вднодневки, Аз до тук не прочетох възхвали на немски еднодневки, но спам за великата тойота колкото щеш,значи в безсилието да се обосновеш относно критиките единствено ти мушмуле намесваш вги, маги и подобни неадекватни глупости...
  • #63
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Едно момченце спами под всичките статии като възхвалява германските еднодневки..." И аз в началото си мислех, че е момченце, но отдавна съм се убедил, че не е. От третия пол е...
  • #62
    Enzo ( преди 8 години )
    Егати отвратителния кош!!! Грозен, с допотопни технологии отпреди тридесет години. Как изобщо на някого му е хрумнало да пише статия за тая антикола!!! Не се излагайте, бе! 1.8... атмосферен... 147 к.с.... Нататък става още по-интересно - 180 Нм??? Ускорение от 0 - 100 за... Внимание сега - 11 секунди??? И CVT трансмисия... Цяло чудо е, че и за 11 успява да стигне 100! Това било "прилично" за автомобилите от този клас. Вие бъзикате ли се, бе!?
  • #61
    Тука ( преди 8 години )
    разно тойоткаджии неуспешно се опитват да убедят себе си и околните че не са се набутали с анадолските си евтини кашони.
  • #60
    Анонимен ( преди 8 години )
    Толкова е грозна, че като си присвия очите(прая ги, Азиятски дръпнати очи, тип чукча)...напрау ми излезе стресница,...голяма грозотия...Отивам да се веся, и да ми леят глокшум....
  • #59
    Анонимен ( преди 8 години )
    Якоо!И мен лично какво ме интересува че Тойота заема много първи места за коли над 10г!Аз моите на 8-мата съм ги продал!------------------------- Тойотите са най-здрави и при 6,и при 8 годишните автомобили също. Така че си прави сметката.
  • #58
    Анонимен ( преди 8 години )
    Едно момченце спами под всички статии като възхвалява германските еднодневки и изписва уникално *** и ограничен спам под статии за японските автомобили. Той е ***,затова хич не му и отговарям.
  • #57
    Анонимен ( преди 8 години )
    До тук освен лозунги за великата марка тойота не чух никакви факти за това по какво този конкретен автомобил превъзхожда конглокентите си!Явно комунистическото минало още не си е отишло.
  • #56
    Анонимен ( преди 8 години )
    За пореден път установявам, че някаква бедна душица с нахлупена немска каска, върху кухата си кратуна се упражнява в писането на малоумщини по отношение най-великата автомобилна марка Тойота. Тази болна личност, ако си мисли, че по неговият лъжлив начин ще откаже някой от Тойота се лъже много.
fallback
Последни