IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Up! – наследството на бръмбара

Изглежда VW се връща към своите корени с разкритата нова концепция на градски автомобил с двигател отзад, три врати и място за четирима.

VW Up! – наследството на бръмбара

Студията UP! носи много от чертите на оригиналния бръмбар. Уникална е концепцията на свалящи се или напълно махащи се седалки. Всяка от тях (с изключение на шофьорската) може да се свали надолу или напълно да се демонтира като така отваря допълнително място за багаж. Нещо повече, седалките могат да се приберат както в предния багажник, така и в задния товарен отсек. 

Централен тъчскрин доминира конзолата в средата на таблото и позволява достъп до сателитна навигация, радио, климатичен контрол и бордовите компютърни системи. Втори екран пред очите на шофьора показва най-важните информации по време на движение. Размерите на UP! са едва 3.45 метра дължина и 1.63 метра ширина, но въпреки това вътре има достатъчно пространство за четирима пасажери. Засега Фолксваген не е дал техническата информация около новата кола, но се предполага, че тя ще бъде задвижвана от бензинов мотор с директно впръскване, с малък обем и турбо.
0 от 500