IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикап с 8 врати

Уникалната Toyota Tundra се появи на SEMA

Пикап с 8 врати

Toyota Tundrasine, така е наречена специалната версия на пикапа Tundra, която японската компания показа на протичащото в момента изложение за тунинг SEMA.
Пикап с 8 врати
Снимка: Toyota

Моделът е базиран на версията 1794 Edition CrewMax на Toyota Tundra. Въпреки че е превърнат в лимузина, той запазва функциите си пълноценен пикап, тъй като коритото в задната част не е подлагано на модификации.

Моделът е удължен с цели 229 см, покрит е с уникален черен цвят (Midnight Black Metallic) и разполага с общо 8 врати, оборудвани с автоматични степенки.

И докато промените по екстериора се изчерпват с само това, интериорът е напълно променен. Обстановката в салона напомня на частен самолет, като кабината е снабдена с 8 индивидуални кресла, предлагащи масаж, подгрев, инфо-развлекателна система и конфигуриране във всички посочи. Използваните материали са кафеникава кожа и натурално дърво.

Двигателят не е подлаган на промени. Това е познатият V8 с обем 5,7 литра и мощност 381 к.с. Той работи с 6-степенна автоматична кутия, задвижващата четирите колела. Въпреки респектираща си мощност моторът вероятно ще се задъхва при задвижването на Toyota Tundrasine. Все пак моделът тежи 3618 кг, или с 1037 кг повече от стандартната Tundra.

Toyota Tundrasine е напълно функционален автомобил, който обаче няма да се качи на конвейера. Създаден с специално за изложението SEMA, провеждащо се в Лас Вегас, САЩ.

0 от 500