IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru разкри бъдещето си

Impreza 5-Door Concept не само представя новия дизайн на марката, но и ще се превърне в сериен модел

Subaru разкри бъдещето си

Производителят на автомобилите Subaru - Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), представи концепцията Impreza 5-Door Concept на открития днес Автомобилен Салон Токио 2015. Концептът е създаден с цел да покаже бъдещия дизайн на автомобилите на марката, както и следващото поколение на модела със същото име.
Subaru разкри бъдещето си
Impreza 5-Door Concept е концептуален автомобил, подсказващ за бъдещото поколение Impreza, заявиха от компанията при премиерата на модела. И уточниха, че това е първият от новото поколение стратегически за Subaru автомобили, следващи новата визия на FHI - "Prominence 2020", обявена през май 2014г.
Subaru разкри бъдещето си
Концепцията представлява авангарден хечбек, чийто дизайн съчетава елементите на Dynamic & Solid (Динамичен и солиден) дизайна на Subaru. Основната форма е изразена чрез Wide & Low (Широк и Нисък) дизайн със спортно излъчване и елегантна триобемна структура – от характерната за Subaru шестоъгълна предна решетка до ястребовия поглед на предните светлини и създадените в същия стил стопове.
Subaru разкри бъдещето си
Информация за задвижващия агрегат на концепцията липсва, но пък бе уточнено, че той е куплиран със системата на Subaru Symmetrical All-Wheel Drive. Размерите на 5-местния хечбек са дължина 4 400 мм, широчина 1 880 мм, височина 1 440 мм. и междуосие 2 670 мм.

Снимки: Subaru

0 от 500
  • #3
    25 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Оги, от сутринта ръсиш глупости...
  • #2
    13 rate up comment 30 rate down comment
    Оги ( преди 8 години )
    Субару по-принцип са чукове, грубо направени и безформени! Но, това ми харесва, не защото са го докарали на дизайн, а защото са крали от други марки , вече готови елементи...от Пежо-фарове, от Хундай -рещетка и брона, от Инфинити задните врати...отзад, някой да помага!
  • #1
    18 rate up comment 11 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    Ми не е авангарден,просто на фона на "еталона в компактния клас" това на снимките изглежда като космически кораб...така, само нака,суби!