IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов SUV модел на Seat

Във Франкфурт Seat ще покаже нова своя концепция на SUV модел, който ще бъде показателен за новите дизайнерски търсения в испанската фирма.

Нов SUV модел на Seat
Компактният SUV модел се нарича Tribu, има две врати и се очаква да влезе в серийно производство през 2009 г. Така Tribu ще стане вторият SUV модел на Seat след Altea Freetrack. 


Това обаче ще бъде първият нов модел на Seat създаден под ръководството на бившия дизайнер в Lamborghini Люк Донкерволке (Luc Donckerwolke). Голяма част от механиката на новия Tribu е обща с тази на новия модел на Volkswagen Tiguan. 


Макар да е по-малък на размери, Tribu има доста голям пътен просвет който подсказва добри възможности на труден терен. 

Наред с Tribu, Seat в скоро време ще покаже новото поколение на Ibiza. Това ще стане на изложението в Женева следващата пролет. Бъдещата Ibiza ще бъде произвеждана на платформата за малки автомобили на групата VW, на която ще се произвежда и следващото поколение на Polo, както и модели на Skoda Fabia.
0 от 500