IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Logan разширява версиите

Седан, нетрадиционно комби MCV и лекотоварен фургон – това са версиите в които сега се продава Daciа Logan.

Dacia Logan разширява версиите
От следващата година обаче към тях ще се присъединят още две – един хечбек със скъсена версия на каросерията и един пикап. 


Автомобилът на Dacia/Renault стана един от най-успешните модели с ниска цена на световните пазари. Обемна конструкция, просторна каросерия и цена значително под равнището на автомобилите от този клас – това е успешната рецепта, която румънската фирма под крилото на Renault ще продължи да развива. 


В скоро време ще видим една версия на Logan със скъсена каросерия-компактна и подходяща за градски условия. Това ще бъде хечбек със значителен наклон на задното стъкло, който ще може да бъде предложен на цена по-ниска дори и от тази на сегашния седан. Тази версия ще има премиера през февруари 2008 г. 


След това ще се появи и нова лекотоварна версия. След фургона ще видим и пикап с марката Logan. И двата нови модела на Logan ще използват познатите двигатели от седана и комбито на Dacia Logan.
0 от 500