fallback

Porsche откри ерата на електромобилите

Mission E е преминал Северната дъга за по-малко от 8 минути

Тагове: porsche mission e
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    4Х4,0-200км. за 12сек., 15 минути за зареждане, пък красива, красивааа колата. Вече е ясно след 20 години какви ще са автомобилите. Счупиха се и двете бариери, време за зареждане и пробег. От тук нататък, остава масов производител да залее пазара, за да паднат цените и край на петрола.
  • #8
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Tova e Porsche,toest vsi4ko nai,nai,nai,nai ever made
  • #7
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Game Over Tesla
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Каква Тесла? Тя тази кола да не е направена за 20 дена? Тесла пуснаха патентите си преди 2 месеца. Това Порше вероятно по това време е минавало тестове. По вероятно е Тесла да е разбрала че компании вече тестват такива автомобили и да са се направили на великодушни. Всъщност Тесла дори в момента няма алтернатива на това 600км. пробег и 15 минути зареждане. Какво остава да е публикувала такова нещо. Иначе ДА, това е бъдещето, но трябва да намалят времето за зареждане максимум на 5 минути.
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    Именно де, бъдещето е на електромобилите, ен на хибридите, точно това са казали от ВАГ. Хибридите отпадат от уравнението, разбрали са го преди Дошо Мошо и компания и не хвърлят средства за разработки на нещо настояще, което няма бъдеще. Разработват технологии за бъдещето, бъдеще което знаят и разбират по-добре от нас.
  • #4
    до Das Auto ( преди 8 години )
    Говорим за електроавтомобили, не за хибриди. Хибридите са само първата част от уравнението, след години хибридите ще изчезнат и ще останат само електроавтомобилите.
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Основният проблем на ел. автомобилите е не пробегът, а времето на зареждане на акумулаторите. Ако става за секунди, пробег от 150-200 км. не е болка за умиране. Шваби и японци от години работят по въпроса.
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    някой да знае Тесла за колко минава северната отсечка?
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    Супер. Как изведнъж Тесла, като си пуснаха свободно на пазара патентите започнаха да никнат ел. автомобили, като гъби :) И все пак това е бъдещето и това трябва да се развива.А я сега феновете на ВАГ, да ни кажат пак как ел. колите нямат бъдеще и тяхната любима фирма го знае и не че не могат ами просто не искат да правят ел. коли. Ся остава да го пуснат в продажба към 2020 година и да се борят с бъдещите тесли... Въпреки, че с тези параметри и настоящата тесла е по-бърза.
fallback
Последни