fallback

Porsche откри ерата на електромобилите

Mission E е преминал Северната дъга за по-малко от 8 минути

Тагове: porsche mission e
fallback
  • #39
    ммм ( преди 8 години )
    Ако това излезе в този вид поне ще е най-красивия електромобил ако не друго.А тези които плюят по немските технологий и ги изкарват некадърници едва ли не,бих попитал:Хейтърчета кой е създал автомобила ? Ако успеете да си отговорите ще ви стане ясно колко сте смешни и нищожни! Това че японците също правят добри автомобили също е факт, Тесла също е факт ...остава да видим до каде ще стигнат технологиите..
  • #38
    Анонимен ( преди 8 години )
    Технология в ел. автомобила кой знае колко много няма. Малко повече от тази в детска количка с дистанционно. Технология има в батерията и в зарядното устройство. Когато направят супер батерия, петрола умира. Като гледам са почти успели. Дали ще видим това Порше в продажби е 100% сигурно, както и модела Ауди Q6, който използва същата батерия и двигатели като тези в това Порше. Анонса бе че ще ги видим в продажба от 2018г. можеше да ги пуснат и по рано, но не бе готова супербатерията.
  • #37
    до Leberknoedel ( преди 8 години )
    Напротив, достъп до технологията има всеки, който желае - и сега е така.
  • #36
    Строше ( преди 8 години )
    Нашата компания оценява ентусиазма на феновете си, но трябва да ви съобщим, че проектът ще бъде закрит понеже пазара още не е готов а и клиентите няма да понесат психически пробива в технологиите, който направихме.Разбира се желаещите да го притежаат на всяка цена ще могат да го закупят с дизелов двигател от нашия шеф СОЦваген.Двигателя ще бъде последно поколение 2.0TDI с два турбокомпресора познат от модела Патас, а цената ще бъде като все едно сте купили електрическата версия.Очакваме ви!
  • #35
    Анонимен ( преди 8 години )
    Който подценява и плюе Порше, определено е някакъв младеж...
  • #34
    Това ( преди 8 години )
    Porsche кърти!
  • #33
    SMOKY ( преди 8 години )
    много ми се иска ,възможно най-скоро 95% от колите да са напълно електрически. писна ми от бензинови и дизелови мотори. просто идва нова епоха......................колкото по скоро-по добре.назависимо кой е производителя и коя е марка.....само да е електрически!!!
  • #32
    Анонимен ( преди 8 години )
    Абе тука има цифра лепилари бе? Тесла нямали аналог? Набира по-бързо от този прототип има бързо зареждане, които те общо взето лансираха и продават модел от преди 2 години поне, докато това на снимката е казано " Е ЗАВЪРТЯЛО" ама кой е видял не е ясно. Да не говорим, че тоя пробег и тия характеристики хвърлени така в пространството всеки може да ги каже. Колкото направиха R8 е-трон и го продаваха толкова и това. Колко обещаваха ел. аудита с много пробег и т.н. ? И няма нито едно на пазара.
  • #31
    Leberknoedel ( преди 8 години )
    "Без тези, които я произвеждат, технологията пак ще си съществува"Ще съществува, ама в лабораториите и почти никой няма да има да достъп до нея, т.е. за обикновения човек все едно не съществува.
  • #30
    Leberknoedel ( преди 8 години )
    "Институти и университети разработват технологията, произвежда я който иска. "Хех, значи всички патенти се държат от институтите и университетите? Нищо подобно. Институтите правят research, компаниите правят development, а често и research. Но никой инстут/университет не прави development. Рисърча демонстрира потенциала на една технология, дивелъпмънта я изкарва на пазара.
fallback
Последни