IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Скоро Audi ще покаже „горещата” версия на TT - RS

Очаква се сравнително скоро Audi да покаже „горещата” версия RS на TT Coupe и на Roadster.

Скоро Audi ще покаже „горещата” версия на TT - RS
Въпреки това все още не са ясни много данни за бъдещите модели и специалистите от Audi успяват да ги запазят само като вътрешна информация. 


Не е известен дори двигателят който ще се монтира на Audi TT RS. Една от предполагаемите възможности е на супер купето да се монтира версия би-турбо на сега познатия V6 двигател с обем 3.2 литра. 

Според други източници на Audi TT RS ще се монтира изцяло нов петцилиндров турбодвигател. Най-новата информация обаче, определяна като доста надеждна е още по-различна. Според нея бъдещото супер купе ще има турбодвигател с обем 2.3 литра VR5. Максималната мощност ще бъде 308к.с. (230kW). 

Ако това стане, автомобилът няма да носи името TT-RS, а само TT-R. Този двигател ще съчетае в себе си всички най-нови технологични достижения на Audi, включително най-новата система за директното впръскване на горивото и модернизирана турбина. Този изцяло нов двигател ще се предлага и с редица други модели на Audi. 

Първите „шпионски” снимки на новото TT RS показват наличието на електронно командвано задно крило от карбон, силно издути калници, перфорирани спирачни дискове.
0 от 500