IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lancia Musa 2008 – умерена модернизация

MPV моделът на Lancie – Musa, е преминал през сравнително неголяма модернизация.

Lancia Musa 2008 – умерена модернизация
Големият въпрос по повод на този модел сега е – ще се хареса ли и на потребителите извън Италия? Новата Lancia Musa ще има своята световна премиера на филмовия фестивал във Венеция. Модернизираният автомобил ще замести един сравнително успешен предшественик. Musa е най-продаваният италиански MPV модел за 2006 и досега за 2007 г. 


Дизайнерите от Lancia Style Centre са запазили всички типични пропорции характерни за сегашния модел, като в същото време са придали на модела по-елегантен вид в стила на новите модели на Lancia. Отзад правят впечатление новите диодни секции в задните светлини. 


Променен е и интериора, който се предлага в пет варианта, а към цветовете са добавени 10 нови лака за каросерията. Предлагат се и четири варианта при които каросерията е боядисана в два цвята. 

Няма промени в размерите на автомобила – дължина 3985 мм, широчина 1698 мм и височина 1660 мм, както и в колесната база – 2508 мм. Дъното на багажника обаче е снижено с 40 мм и това е увеличило обема със 70 литра до 390 литра. 

Двигателите на Musa са два турбодизелови, един с обем 1.9 Multijet и мощност 74 kW и един с обем 1.3 Multijet с две модификации на мощността - 67 и 51 kW. Предлага се и един бензинов агрегат който обаче също така има два варианта на мощност - 57 и 71 kW. Освен традиционната механична скоростна кутия с този модел вече ще се предлага и роботизираната DFN, но само с някои от двигателите. 


0 от 500