IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes SLK 55 AMG Black Series

Black Series, най-новата версия на Mercedes SLK 55 AMG, вече официално е в продажба.

Mercedes SLK 55 AMG Black Series
Автомобилът е с двигател V8 с работен обем 5.4 литра и мощност 400 к.с. (298kW). Личното тегло на този вариант е с 45 кг. по-ниско от това на базисния и ускорява от място до 100 км/час за 4.5 секунди, а максималната му скорост е 280 км/час. 


Black Series на SLK 55 AMG включва нови отвори за въздух, спортен въздушен филтър на AMG и изцяло нова изпускателна система. Освен по-мощния двигател, новата Black Series SLK има и покрив от карбон, по изразителни челни крила също изработени от карбон. Като цяло е променена предната маска на този автомобил. 


Окачването е торсионно, регулирано на височина и настроено спортно. Амортисьорите също се регулират. Джантите са AMG с размер 19 цола от ултра лека сплав. Спирачната система също е преработена с дискове имащи размер 360 мм отпред и 330 мм отзад. 


В интериора правят впечатление новите кожени седалки на AMG, обшитият с кожа волан и панелите на вратите изработени от карбон.
0 от 500