IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai i20 – първи неофициални снимки

Hyundai Getz е един от най-успешните модели на корейската фирма. Сега се готви неговият заместник, който в новата стилистика на фирмата ще се нарича Hyundai i20.

Hyundai i20 – първи неофициални снимки


Автомобилът беше „хванат” за първи път при тестове по обществените пътища в южна Европа. Автомобилът ще бъде в компактния клас и негови преки конкуренти на европейските пазари ще бъдат Skoda Fabia, Suzuki Swift и Chevrolet Aveo. 


Малкият хечбек с пет врати все още има доста силна маскировка, но въпреки това може да се види профила на вратите и цялостния спортен силует на колата, която изглежда доста по-динамично от сегашния Getz. 

От Hyundai планират да предлагат по-мощни двигатели при новия модел в сравнение с тези, които сега знаем от Getz. Бензиновите агрегати ще бъдат с мощност между 50 и 80 kW, a турбодизелите от 65 до 80 kW. 


Предвижда се новият модел на корейската фирма да има премиера към лятото на 2008 г. Към края на същата година ще се появи и версията с три врати.
0 от 500