IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda обнови американския Accord

Моделът е получил нова информационно-развлекателна система

Honda обнови американския Accord

Американското подразделение на Honda показа модернизираната версия на седана Accord, която се води моделна година 2016. Автомобилът е получил обновени екстериор и интериор, както и нови опции.
Honda обнови американския Accord
Седанът е оборудван с модернизирани светодиодни главни фарове, които са направени в стила на моделите на Acura. Променени са и предната и задната брони, както и капака на автомобила. Освен това обновеният Accord е получил и нови 19-цолови джанти.
Honda обнови американския Accord
Моделът вече е оборудван с нова информационно-развлекателна система, която поддържа приложенията Android Auto и Carplay. Те се управляват от 7-инчов сензорен дисплей. Над него е поставен 7,7-инчов дисплей, който осигурява достъп до различните настройки и функции на седана.
Honda обнови американския Accord
Машината разполага още с камера за паркиране на заден ход, както и със система за предупреждение при опасност от челен сблъсък и следене на лентата на движение. Освен това в оборудването влизат още адаптивен круиз-контрол, както и адаптивни главни светлини.
Honda обнови американския Accord
В моторната гама на Honda Accord е включен 2,4-литров мотор със 185 к.с., съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия или с вариаторна трансмисия. Моделът се предлага и с 3,5-литров V6, който може да бъде комбиниран с механична скоростна кутия или с 6-степенен „автомат”.

Снимки: Honda

Тагове: honda accord
0 от 500
  • #12
    16 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Акордите са много прилични коли. На мен лично доста ми харесва настоящия американски вариант, не знам, въпрос на вкус :)
  • #11
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Bratoto ( преди 9 години )
    За жалост брат не вози по добре, имам от 2004та дизел 2.2 140 к.с. икономичен е, но често създава ядове 2 пъти заваряваме вече изпускател било от цетановото число на нашата нафта. Хубаво е направена колата стегната е, но си друса японките са така
  • #10
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Авенсиса друса като каруца! Дано Акорда да е по-добър поне откъм возия!
  • #9
    7 rate up comment 19 rate down comment
    :D ( преди 9 години )
    Никога повече японски автомобил ! за 3ти път се излъгъх да взема японка постоянно някакви абсурдни проблеми има, вярно мотора е надежден и безпроблемен обаче всичко друго е толкова недомислено. Нито една японска кола не филтрира добре късите хоризонатални неравности, купетата са меки и изключително зле обезшумени срамота е кола "премиум" клас да е по шумна от гумите и вятъра от ГОУФ 1995та година, твърде много ндемоислици и компромиси има в тея коли, ако си непретенциозен стават, но иначе....
  • #8
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    По-скоро са взаимствали предницата от Acura (от години изглеждата така), но нали е статия за няква Хонда, можем да плюем на воля ;)
  • #7
    9 rate up comment 18 rate down comment
    Кодошо ( преди 9 години )
    М'да, бая са се мъчили да заприлича на Ауди отпред - поне по фаровете.За хамериканците става, в ЕС обаче имитациите не минават дори и в ширпотребата! Ха ха ха!
  • #6
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    И мен като фен и собственик на автомобил Хонда не ме кефи на външен вид, но все пак колата е предназначена за американския пазар. Та се
  • #5
    7 rate up comment 24 rate down comment
    .!. ( преди 9 години )
    Малеее майчйце мила, крали от БМВ 5 интериора, и страничната линия, но на предно с фарове от алди и стопове на соната няма такъв грозен хибрид ужас хонда е един от най големите *** !
  • #4
    17 rate up comment 6 rate down comment
    FIre ( преди 9 години )
    Forever in my heart! Honda!!!
  • #3
    13 rate up comment 25 rate down comment
    Естет ( преди 9 години )
    Фаровете са откраднати от Ауди А8, стоповете от Мерцедес Е класа, джантите от БМВ!