fallback

Nissan е най-продаваната азиатска марка в Европа

През първото полугодие компанията е реализирала повече коли от Toyota и Hyundai

Снимкa: Renault-Nissan България Най-добре продаваната азиатска марка автомобили в Европа е Nissan, съобщават от японската компания, като уточняват, че през първото полугодие са реализирали повече продажби от Toyota и Hyundai. За периода от януари до юни 2015 година Nissan е продала на континента общо 384 726 нови автомобила, което представлява ръст от 4,3% спрямо миналата година. Основен двигател на продажбите са били бестселърът на марката Qashqai и електрическият Leaf, благодарение на които пазарният дял на Nissan в Европа вече достига 4,2%. Що се отнася до най-успешните пазари, това са Великобритания (88 000 продажби и ръст от 34%), Испания (ръст от 18%) и Германия (ръст 11%), сочи информацията. Рекорден за марката пазарен дял е постигнат във Франция и във Великобритания, като от японската компания очакват растежът на европейските пазари да продължи през втората половина на годината.

Тагове:
fallback
  • #130
    анонимен ( преди 8 години )
    Всъщност с дървени глави не ми се спори, пък и няма смисъл. Отчети не би трябвало да ти давамРазликата е, че аз го казвам от личен опит, ти ме замерваш с картинки от нетаОстани си със здраве!
  • #129
    анонимен ( преди 8 години )
    Кода го написах вече BKC. Събира 3.6-3.8л с филтъра, зависи до къде е сипано, писах го вече
  • #128
    анонимен ( преди 8 години )
    Това е за форумния герой:Volkswagen (VW) Passat B6 3C Passat 1.9 TDI (77 kW) (2005-2008) Engine BKC, BLS, BXE Capacity: 3,8 liter, Filter: 0,5 literНо все пак ще си снимам сервизната книжка
  • #127
    Субарист ( преди 8 години )
    Те немските и френските вървят с Тотал кварц от 9лева литъра пълна синтетика.Естествено към сервиза.С такова масло няма значение колко събира,а и обслужването излиза с филтър от 5 лева към 50 лева.В това отношение имат преимущество няма спор.
  • #126
    анонимен ( преди 8 години )
    Мухаха, явно не си знам маслото на колата. Форумните герои къртите...Гледай клипчета в тубата и пиши за коли. След 10г като си вземеш Пасат Б6 1.9 TDI, обърни внимание колко масло събира, но внимавай да не скапеш катализатора с толкова масло. Само да те светна че почти всички 4цил мотори на ФВ са с масло под 4л. Личи си на какъв 1.9 TDI си сменявал масла. Виртуален, както е нормално...Специално за теб ще си снимам книжката, но утре, че днес ме мързи да ходя до колата.
  • #125
    Анонимен ( преди 8 години )
    4,3 литра ти е маслото и спри да лъжеш ти казах! Погледни си несъществуващата фактура и виж, че няма модел 1.9 TDI с 3,6 литра масло! И понеже фактурата казваш не можеш да е намериш, снимай поне сервизната книжка, за да докажеш тезата си. И нея няма как да снимаш нали, защото тази кола освен на картинка на друго място не си е виждал. Иначе си мечтай за нея, лошо няма! Мечтите са безплатни...
  • #124
    Анонимен ( преди 8 години )
    Това масло струва 38 лева на литър в най-евтиния сайт, откъдето нормален човек не би го взел, защото има много имитации на Кастрол!Интересно ми е колко искате да струва литър качествено масло - 10 лева?Напълно нормални са си цените от брошурата, още повече, че там имаш гаранция за произхода на консумативите!
  • #123
    анонимен ( преди 8 години )
    Виж какво Пасат Б6 1.9 TDI е един! Научи моделите на Пасат. Маслото е около 3,6-3,8л, зависи до къде е сипано. Аз спирам до тук, знам колко масло ми събира колата и какви сметки съм плащал в Порше. Смяната на масла на Б6 2.0 TDI беше с около 20-30 лв по скъпа, но пак е далеч от писаните от теб 450лв изсмукани от пръстите...Такива измислици от по 450 лв няма!
  • #122
    Анонимен ( преди 8 години )
    Фактури не показа, поне кажи за кой точно Пасат 1,9 тди говориш и който има 3,6 литра масло. Поне този път докажи, че не лъжеш! До сега доказва тъкмо обратното. Пращаш хората в сайта на Порше, виждаме какви са цените и те по никакъв начин не съвпадат с твоите значително занижени такива. Хайде дай литри и цени на масло. Маслата са 2 вида 47 и 49 лв на литър. Хайде дай с по-евтиното да смятаме и да видим дали е така, както казваш! Или може би пак ще се направиш на ударен с някоя измислица?
  • #121
    до Обективен ( преди 8 години )
    Благодаря колега! Подобно и на теб :)
fallback
Последни