IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Rapid ще има версия Scout

Появиха се шпионски снимки на модела

Skoda Rapid ще има версия Scout

Версия Scout за хечбека Rapid подготвя чешката компания Skoda. Моделът бе забелязан по време на тестове от фотографите на изданието Аutoforum.
Skoda Rapid ще има версия Scout
Автомобилът е заснет в Чехия, като не покрит с никакъв камуфлаж. Нещо повече, той изглежда почти завършен проект, което ни кара да вярваме, че премиерата му ще се състои съвсем скоро.
Skoda Rapid ще има версия Scout
От снимките се виждат типичните за Scout модификациите предпазни елементи по каросерията, както и джанти с по-голям размер и специфичен дизайн. При Rapid Scout обаче най-вероятно няма да се предлага задвижване към четирите колела, като моделът ще се превърне в типичен представител на компактните кросовъри с предно предаване и увеличен просвет.

Изборът от мотори ще бъде богат, като версия Scout ще получи единствено версията Rapid Spaceback.
Skoda Rapid ще има версия Scout
Според информацията Skoda ще покаже модела по време на автосалона във Франкфурт тази есен.

Снимки: Аutoforum

Тагове: skoda rapid scout
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    RapidSpacebackScout ( преди 8 години )
    Супер е колата!
  • #2
    8 rate up comment 15 rate down comment
    Йордан ( преди 8 години )
    Смятайте какъв маркетин ври и кипи у Шкода, щом се отказаха да правят RS версия на единствената си рали кола - Фабия, защото търсенето било слабо и неоправдавало производството им. Това е прецедент в автомобилната история ... да имаш рали кола, а да нямаш цивилен спортен вариант на нея хахаха за сметка на това тръгнали да облепят с платмаси всяка друга от евтините си трошки и да ги правят "оффроуд" Скаутчета ... смях в залата от всякъде са тези от Шкода!
  • #1
    11 rate up comment 14 rate down comment
    Йордан ( преди 8 години )
    хахаха тия на всяка манджа мерудия ... Слагат някой пластмасов орнамен и вежда, по-голямо колело и вече всеки чешки *** става Скоут :)) Емиии ... на заблудените - честито!