IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващият Duster ще бъде със 7 места

Все още не е ясно дали това ще важи само за модела на Renault или и за този на Dacia

Следващият Duster ще бъде със 7 места

Renault работи върху модификация на бестселъра Duster с дълга база, която ще се предлага при следващото поколение на кросовъра. Тази версия ще бъде със 7 места, съобщава изданието Quadro Rodas, според което моделът ще бъде изграден на напълно нова платформа.
Следващият Duster ще бъде със 7 места
Със сигурност 7-местната модификация ще се предлага за модела на Renault, който се продава успешно на пазари като руския и бразилския. Все още не е ясно обаче дали кросовърът, произведен от Dacia, който е много популярен в Европа, ще разполага с такова оборудване.

Очаква се новият Duster да се появи на пазара през 2017 г. Традиционната версия ще има дължина от 4,3 метра, а тази със 7 места ще бъде дълга 4,5 метра. Вторият вариант ще излезе около година по-късно.
Следващият Duster ще бъде със 7 места
Промените ще засегнат и дизайна на автомобила, който ще получи елементи от концептуалния пикап Oroch, показан на автосалона в Рио де Жанейро през 2014 г. Новости ще има и под капака, като 1,2-литровият бензинов турбо-мотор ще се предлага с автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Неофициални изображения: Quadro Rodas

0 от 500