IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Повече от 100 изменения при обновения Mitsubishi Outlander

Японците показаха официални изображения на всъдехода

Повече от 100 изменения при обновения Mitsubishi Outlander

Повече от 100 промени е претърпял обновеният Mitsubishi Outlander, чиято премиера ще се състои по време на автосалона в Ню Йорк в началото на април. Това съобщиха от японската компания, като публикуваха и две официални изображения на кросовъра.
Повече от 100 изменения при обновения Mitsubishi Outlander
От тях се вижда, че при фейслифта на един от най-популярните си модели японската компания Mitsubishi залага на новия си фирмен дизайн, който демонстрира с представения на автосалона в Париж през есента концептуален модел PHEV Concept-S.

Японците не дадоха подробности за новостите при модела, но уточниха, че те засягат както дизайна, така и конструкцията на автомобила. Подобрени са шумоизолацията и характеристиките на двигателя. Оптимизации са правени също така по окачването и кормилната уредба.

Освен това от Mitsubishi обещават на клиентите си „по-изискан и значително по функционален интериор”. Това най-вероятно означава, че досегашният преден панел на Outlander, който предизвика доста противоречиви мнения, е заменен с нов.

Техническите новости са засегнали всички модификации със система за задвижване на четирите колела, които вече ще разполагат с трансмисията S-AWC. Досега тя се предлагаше единствено при версията Sport, която бе оборудвана с най-мощния мотор на модела – 3,0-литров с 230 к.с.
Повече от 100 изменения при обновения Mitsubishi Outlander
Като цяло двигателите няма да бъдат променени – освен бензиновия агрегат с 230 к.с., моделът се предлага с още един бензинов мотор – 2,4-литров със 167 к.с., както и с дизел със 146 к.с. Mitsubishi Outlander е достъпен и с хибриден агрегат.

Снимки: Mitsubishi


Тагове: mitsubishi outlander
0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Wow ( преди 9 години )
    Абе по-добре е е от смешниците ТОЙОТА, който изкарват фейслифт на Ленд Крузера, със НИКАКВИ разлики или неща за което си заслужава да смениш предишния!
  • #5
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Настоящото поколение се предлага с 2.0 бензин 150кс, а новото ще е с 2.4 167кс, така че има много добра промяна при двигателите. Освен това двигател с обем 3.0 230 ще е просто върха, но съм убеден че модела на снимката е точно такъв. Базовия няма да изглежда така готино :(
  • #4
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Напоследък какво японците си рекламират моделите с колко промени са. Те и Порше пробваха така след като пуснаха 2 поредни почти еднакви версии.Като кажат колко са промените, а не какви са все едно нищо не казват. Те спокойно могат да направят 100 промени по сорс кода на софтуера (включително фиксване на бъгове)Много промени, а най-важното - "Като цяло двигателите няма да бъдат променени"
  • #3
    13 rate up comment 5 rate down comment
    фолк с ваген ( преди 9 години )
    много добре изглежда, дано да го пуснат в този вид!
  • #2
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Явно и на теб
  • #1
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мицубиши върви на закриване, има ли останали модели за спиране. Aз се ударих челно в рейс с мойто Мицубиши и на купето нищо му няма