IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Outlander без камуфлаж

Кросовърът на Mitsubishi ще има премиера в началото на април

Новият Outlander без камуфлаж

Обновеният Mitsubishi Outlander ще бъде разкрит официално на 2-ри април, но още сега можем да го видим без никакъв камуфлаж. Снимки на модела, направени на пристанище в Япония, разкри изданието minkara.carview.co.jp.
Новият Outlander без камуфлаж
Кадрите, направени при товаренето на автомобили за експорт, разкриват обновения модел почти напълно. Основните промени в предната част обхващат решетката на радиатора и светлините, както и долната част на бронята. Отзад също виждаме светлини с нов дизайн и променена броня, както и наличието на повече хромирани елементи.
Новият Outlander без камуфлаж
Информацията около модела е ограничена, като всички подробности ще станат ясни на 2-ри април по време на автосалона в Ню Йорк. На изложението ще бъде представена и обновената версия на плъг-ин хибрида Outlander PHEV. 
Новият Outlander без камуфлаж
Снимки: livedoor.blogimg.jp / minkara.carview.co.jp

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    *** и скучен дизайн, задължително в една от двете разновидности- или грозен изсечен дизайн със заострени линии (тук там малко LED лента, за да клъвнат масите) или тип разлята торта като това на снимката, плюс нищожен напредък в алтернативните двигатели, компенсирано от това, че е ново и е блъскано с джаджи, това е на което се кефите в момента, разликата е, че сте разделени на лагери.
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тоя номер да "претоплет манджата", като сменят фасона само Епъл го прилагат успешно.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Анонимен - всички му е старо - двг, ск. кутии, окачване, почти цялата електроника (изключвам хибрида - за него няма информация).Само интериора и ламарините са сменили.
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Може ли някой по знаещ да ми обясни, кое точно му е старото като техника?
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Мицубиши се опитват да ловят със трици маймуни.Не може да смениш ламарините на10-годишната ти техника и да се получат нещата.
  • #2
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Outlander 2008 ( преди 9 години )
    Добре де, защо толкова хром в предницата и това пенсионерско излъчване. Първия outlander беше толкова спортен, с всяко поколение става все по посредствен дизайна. Иначе като кола съм сигурен че ще е здрава и приятна за каране.
  • #1
    23 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Откраднаха дизайна на Лада...