IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz ще връща A-Class на върха

Версията A 45 AMG отново ще стане най-мощният хечбек на планетата

Mercedes-Benz ще връща A-Class на върха

Mercedes-Benz работи активно върху фейслифта на настоящото поколение на хечбека си A-Class. Това съобщава изданието Worldcarfans, което публикува снимки на прототип на модела, тестван в близост до централата в Щутгарт.
Mercedes-Benz ще връща A-Class на върха
Очаква се обновената A-Class да бъде представена на автосалона във Франкфурт през есента, като тя ще получи нови челни  светлини, различни брони и джанти, както и променени накрайници на изпускателната система. Ще се изменят още решетката на радиатора и задните фарове.

Модернизацията ще засегне и интериора на хечбека, в който ще се появи нов волан. Налична ще бъде също така нова централна конзола, както и досегашната мултимедийна система, която ще предлага допълнителни функции.

Що се касае до двигателите, там промените ще бъдат значителни. Основната е при хот-хеча A 45 AMG. Очаква се мощността на 2,0-литровия турбомотор да нарасне от 360 на 380 к.с. Което означава, че A-Class ще си върне званието „най-мощен хечбек на планетата”, което му бе отнето от Audi RS 3, предлагащо 367 к.с.
Mercedes-Benz ще връща A-Class на върха
Промените ще засегнат и останалите двигатели на модела, на които им предстои модернизация. Нови мотори не се очакват, тъй като тяхното пускане е предвидено за 2018 г. Тогава ще се появи нова A-Class, която ще се оформи в цяло семейство. Освен хечбек в него ще влязат спортно комби, роудстър и компактно купе.

Снимки: Worldcarfans

0 от 500