IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаите в Абу Даби предпочитат лукса

Новата им придобивка е Rolls-Royce Phantom

Полицаите в Абу Даби предпочитат лукса

В Обединените арабски емирства всичко е лъскаво, включително полицейските коли. Най-пресният пример идва от Абу Даби, където органите на реда се сдобиха с чисто нов Rolls-Royce Phantom.
Полицаите в Абу Даби предпочитат лукса
Подобни полицейски коли не са рядкост в тази част на света. И докато органите на реда в Дубай залагат на спортните автомобили, колегите им от Абу Даби явно предпочитат лукса.

Полицейският Rolls-Royce Phantom няма да бъде използван като стандарта патрулна кола. Британският автомобил има по-скоро представителна цел, като ще участва в различни събития и ще ескортира делегации и официални лица, уточнява изданието АrabianBusiness.
Полицаите в Абу Даби предпочитат лукса
За разлика от полицейските коли в Дубай, които са оцветени в зелено и бяло, полицейският Rolls-Royce на Абу Даби е решен в червено и бяло.

Припомняме, че органите на реда в Дубай имат повече от богат автопарк. В него са включени десетки суперспортни автомобили, сред които и най-бързата кола в света Bugatti Veyron. Предстои да разберем дали колегите им от Абу Даби ще опитат да ги догонят.

Снимки: АrabianBusiness

Тагове: rolls-royce phantom
0 от 500
  • #10
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Освен че си бършат буквално задниците с пари от нефт, експлоатират до крайна степен всички останали, които работят там. Гледайте предаването на Вайс за модерното робство, за да ви стане ясно що за хора са арабелите...Може да са богати, но за сметка на това са прости и нагли, култура нулева, слезли са от камилите директно в джиповете. Който е живял там, знае за какво говоря, тези с ексглокзийките да замълчат.
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Тошев ( преди 9 години )
    Прави сте хората инвестират в туризъм яко, ферари направиха Ferrari World точно в Абу Даби, там е и пистата на Формула едно. Хората наистина се развиват нищо, че преди 100 години са били камилари, света не спи. Не искам да казвам какво става в Китай и Кореа, там е просто лудница.
  • #8
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    да бе парите им аллах им ги е спуснал с парашут и хич, ама хич не са от петрола. вервай си! изведнъж камиларите слизат от камилите и почват от нищото да строят. а случайно те да са построили или направили нещо? всичко е направено от чужди фирми и чужди инженери и специалисти. да ходил съм в дубай и какво искаше с това да кажеш? ти ходил ли си там? със сигурност не защото явно не знаеш, че арабите почти нищо не бачкат. по цял ден пият чай, ***, ходят на шопинг и си оправят многото жени
  • #7
    4 rate up comment 6 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 9 години )
    Не знам за Европа, но в USA инфраструктората си е супер,поне за Лас Вегас,Калифорния и Маями си е супер.И да хората наистина инвестират здраво!
  • #6
    8 rate up comment 4 rate down comment
    До знаещ ( преди 9 години )
    Така е! А ние тука се мислим за мн умни и мн работни и вече 25 години тъпчем на едно място, че чак вече затъваме...а хората за 25 години от пустинята рай направиха ! И между другото точно Дубай и Абу Даби имат 95% приходи от туризъм и само 5 % приходи от продажба на нефт! и това е от 10 години насам така ;)
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Веско ( преди 9 години )
    Е,че то там има ли престъпност,че да има полицаи!?
  • #4
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Знаещ ( преди 9 години )
    Не знам ние българите защо се мислим за пъпа на цивилизацията и с лека ръка говорим за цели други народи, какво щели да направят. Някой от тукашните всезнайковци ходил ли е в Дубай или Абу Даби да разгледа? Там има такава инфраструктура, за каквато Европа и САЩ могат само да мечтаят. Само да кажа, че целият руски капиталов пазар струва 400 милиарда долара, само най-големият им фонд Сауди А. е от 1000 милиарда, правете си сами сметката, кой ще яха камилите и кой не...
  • #3
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Знаещ ( преди 9 години )
    Момче не се притеснявай точно за Саудитска Арабия, защото те са 5 милиона, а само най-големият им държавен фонд за инвестиции е от 1000 милиарда долара, a централната им банка има 800 милиарда долара резерв, армията им е супер модерна. Освен това инвестират на всякъде по света, информирай се колко процента от Даймлер държат примерно. Да не говорим за инвестициите им в туризма, в авиоиндустрията - Etihad отдавна диша във врата на Луфтханза, Еър Франс и Бритиш Еъруейс. *** и виж Дубай и Абу Даби.
  • #2
    17 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    всеки обича лукса, но не всеки може да си го позволи. голямото изхвърляне на арабелите ще е до време. когато свърши ерата на петрола ще се върнат към номадското си минало, ще обикалят пустинята с камили, ще си пият урината от жажда, ще ядат пясък и ще се дупят на измисления си бог! Те нищо не създават и не творят. Едни прости и ограничени консуматори са благодарение на петролните пари.
  • #1
    14 rate up comment 6 rate down comment
    Сашето ( преди 9 години )
    Прости, като им пресъхне кранчето ще се върнат на камилите.