fallback

Дългоочакваното ново Mondeo

Карахме го

Тагове: ford mondeo
fallback
  • #15
    F150 ( преди 9 години )
    Бачкаш в Мото-пфое, да? Или си некъв болен мозък на тема Форд, неизневеряващ на марката. Най-хубавия Форд е продадения:) Това в кръга на шегата:)Щом си доволен карай си ги със здраве.
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    Прилича ми на сом!Решетката е виновна. ;)
  • #13
    Automotive ( преди 9 години )
    "Добър автомобил бих казал, но цените са завишени и да не забравяме, че колкото и да е хубав все пак е Форд и изненадите са почти сигурни..."В моето семейство - 1998-*** взехме двугодишно Mondeo 1.8, махнахме го на 230к км. 2001-ва - ново Mondeo 2.0, махнахме го на 280к км. 2008-*** - ново мондео 2.2. Отделно 4 служебни форда (пак нови) - Focus и Ranger. От тия 7 коли, 6 от които са карани яко изненади не е имало. Всъщност почти никакви проблеми не е имало. Ама друго са гаражните лафове ;)
  • #12
    Ековурст ( преди 9 години )
    Е добре де мааму стара, отпред е истински красавец, обаче минавайки отзад с учудване забелязваш, че са ползвали задницата на старото Мондео! Дано качеството поне е добро, защото цената не е никак ниска.
  • #11
    Анонимен ( преди 9 години )
    Имах възможност да тествам мондеото с двигател 1,5 160 к.с.Страхотен автомобил и е абсолютно обезшумен.На Тракия вдигнах 190 км/ч и скоростта не се укеща и е изкл тихо в купето.Тестовия модел беше с цена 55000 лв,което ми се струва малко много.разходът по борд компютър беше 10,4.Вероятно дизелът ще е по-добър вариант,но по-скъп.Моторът 1,5 е достатъчен ,но за по-спокойни водачи и и които карат повече
  • #10
    Един там ( преди 9 години )
    Сигурно е читава колата, ама НЯМА лице.Това, съвсем спокойно меже да бъде Хюндай, или некъф Опел да кажем.
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    За пореден път добър дизайн от Мондео и кошмарно изглеждащи задни светлини, това вече се превръща в традиция. Страхотна предница загатваща на Ягуар и задни стопове а ла евтино китайско менте. Отвътре горе-долу е добро, дано да не са ползвали пак супер евтини пластмаси и да развалят доброто впечатление. Вече предлагат и ужасно закъснялото 4Х4. Определено голям напредък за Форд. Само тези задни стопове страшно много дразнят.
  • #8
    4x4 ( преди 9 години )
    Имаше модели серия 1996 г. 8 години карах Мондео 96 г. бензин, с много бензин и ел. инсталация доста лоша. Дизайна на това е компот от плагиатства. На това купе му трябват не по-малко от 200 к.с.-т.е. поне 55-60 хил. лв. Много е !
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Като цяло колата е добре. Задните светлини не са толкова добре, като останалата част, но цялостно колата радва. Двигателите, като надеждност не знам как са, но характеристиките са добри. Добър автомобил бих казал, но цените са завишени и да не забравяме, че колкото и да е хубав все пак е Форд и изненадите са почти сигурни...
  • #6
    Сойка-Присмехулка! ( преди 9 години )
    Супер е! Наистина отзад можеше да променят повече дизайна, но се е получило доста добре - като цяло!
fallback
Последни