fallback

Дългоочакваното ново Mondeo

Карахме го

Тагове: ford mondeo
fallback
  • #35
    Automotive ( преди 9 години )
    Анонимен, 1.0 двигателят още не се продава официално в България. С него цената вероятно ще е около 41к лв.Живеем във времената на EU6, даунсайзингът е навсякъде. При това положение не знам какво те учудва в 1.0 двигателят с мощност като на 1.8 двигател отпреди 20 години.
  • #34
    Дошо ( преди 9 години )
    Вездесъщият пасатор харчи 3.7/100 масло! Че и повече!
  • #33
    Анонимен ( преди 9 години )
    Какво обсъждате задницата като си е съвсем добре. Точно затова не е и променена. Това винаги е бил стила на Мондео! Мен ме учуди, че никой тук не се запита, как може на Мондео да се сложи двигател 1.0! И защо след като го има, базовата цена от 44к е за 1.5 двигателя. Колко струва този абсурден 1.0 тогава, въпрос към АМ?
  • #32
    Automotive ( преди 9 години )
    бъчвар, аз видях Passat край Пампорово декември още. Mondeo за пръв път видях миналата седмица в Амстердам.
  • #31
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хибридът им харчи 4.2/100. Тъжно! Вездесъщия и недостижим Пасат харчи 3.7/100 дизел без да е хибрид. Чао, Форд!
  • #30
    бъчваря ( преди 9 години )
    до @Хм. Cosworth е отделна фирма, която работеше в сътрудничество с Форд. За последно чух, че работи със Субару, което също има вариант Cosworth. Форд имат само ST и RS версии, като за Мондео е налична само ST. Но не бих се учудил, ако по някое време се появи и RS, тъй като Форд явно са се зарекли да изкарат 12 спортни модела за следващите 5 години. Все пак едва ли ще се случи.
  • #29
    бъчваря ( преди 9 години )
    Поздравления за статията АМ! Ще споделя нещо интересно за мен. Въпреки, че Мондео е отскоро на пазара, както и Пасат, аз на няколко пъти срещах новото Мондео по пътищата, но нито веднъж новия Пасат. Това малко ме озадачава. Може би Пасат още не се предлага в България?
  • #28
    Анонимен ( преди 9 години )
    На четвъртата снимка е документирано грубо пътно нарушение :) КАТ да се самосезира
  • #27
    Хенри - Бай Форд ( преди 9 години )
    Мондеото е пряк Конглокент на Пасата чак от 2000г, така че цената не може да учуди никого при положение че е по-евтин от пасата. 4х4 се предлага от 1995г. (карам такова). Дизелът е 1500 кубика както бензина. Старият дизел бе 1.6л. Иначе за "змиите и гущерите" дето плюете, отдавна минаха тези времена. А пък и при намаляваща средна класа е нормално да намаляват продажбите в средният клас - Бедните карат малолитражки, богатите - мерцедеси и другите "премиуми".
  • #26
    Хм... ( преди 9 години )
    Не изглежда лошо, но... И Пасат и това Мондео май играят в по-ниска категория от Инсиния, която във версията ОРС е с 325к.с. и дори има Unlimited вариант.Защо Форд забравиха предишните си спортни версии Cosworth в този клас?
fallback
Последни