fallback

Дългоочакваното ново Mondeo

Карахме го

Тагове: ford mondeo
fallback
  • #25
    ogalb ( преди 9 години )
    Браво за снимките!
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    Само мога да ви кажа , че Опела и Форда дето ги плюете, последните години правят толкова хубави модели, че спокойно могат да скрият шапката на много други производители! И 100% са мн по добри от японските, корейските, италианските, френските и немските 20 годишни премиуми дето ги карате и си мислите че се возите в изтребители !
  • #23
    ВОЕННЕН ( преди 9 години )
    Защо съществува Форд? - за да не е Опел-а най-гадната кола.Един Форд запалил зимата - кръстили го Фокус.Друг Форд го заобикаляли по автокъщите отдалеч - кръстили го ТранзитФорда е като *** - не боледува, умира отведнъж
  • #22
    Automotive ( преди 9 години )
    @F150Нищо общо с Мото Пфое нямам, а и след фордовете минахме на Volvo, а в момента карам н ещо съвсем различно :)@до: F150Колко от Фордовете, които си имал ги купи нови? Или са "нов внос" от италия? Ник'во 'дълърче' не съм, с малко по-сериозни неща се занимавам, ама не обичам лаишки изказвания.
  • #21
    до: отк ( преди 9 години )
    На 31-ви февруари ще стане!
  • #20
    отк ( преди 9 години )
    за хубаво ок, а качествено, кога ще стане?
  • #19
    Анонимен ( преди 9 години )
    Става все по-хубаво.
  • #18
    до: F150 ( преди 9 години )
    Добре, че са шегите, че да си кажем истината... И да знаете, че форд и *** не боледуват. Вярна е тази приказка, както и че няма по-хубав форд от продадения. Най-вярното обаче е че почнаха да произвеждат форд в Германия, за да докажат, че може да има по-смотана марка от Опел. Доказаха го. Дилърчето на форд ще го помоля да не ми прави реплики, защото му знам дежурните приказки. Имал съм достатъчно фордове и съм разбрал що за марка са. Може само да обясни, защо този *** е толкова скъп.
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    Предницата е добре, защото е взеха директно от Астън Мартин, който го бяха купили и сега ползват откраднатото. Задницата е тяхно творение и за това е много зле. Вътре е по-скоро посредствена отколкото добра, но все пак бива. Добре, че разкараха онзи кокпит тип пришълеца с пиано лак и евтина пластмаса, които приличаха на китайски тунинг. Техниката предполагам ще бъде както винаги зле. Дано са оправили качеството и надеждността, ама надали. Какъв форд ще е ако е качествен. Няма такъв до сега.
  • #16
    Жоро ( преди 9 години )
    Колата безпорно е много хубава но има 3 сериозни забележки.1. Цената2. Автомобилът има нужа от доста по-ниско тегло.3. Намален клиренс
fallback
Последни