IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ято я серийната Honda HR-V

В Европа моделът излиза през лятото

Ято я серийната Honda HR-V

След като през есента в Париж видяхме концепцията Honda HR-V, днес японската компания разкри серийната версия на модела. Той ще бъде наличен на пазарите в Европа от началото на лятото.
Ято я серийната Honda HR-V
Продуктовият вариант е почти аналогичен с прототипа от Париж, като ще предлага избор между два Евро6 двигателя. Бензиновият е 1.5 i-VTEC със 130 к.с., а дизеловият - 1.6 i-DTEC със 120 к.с. И двата мотора се оборудват стандартно с 6-степенна ръчна кутия, а като опция се предлага CVT. Към момента не се съобщава дали моделът ще има версия 4х4.
Ято я серийната Honda HR-V
Компактният кросовър обещава да демонстрира една от най-просторните и функционални кабини в сегмента. Салонът разполага с "магическите" задни седалки, осигуряващи широк спектър от конфигурации, включително напълно прибиране в пода. Освен това инженерите са използвали познатия от модела Jazz похват, поставяйки горивният резервоар под предните седалки. Всичко това позволява на мъника да предложи багажник с обем от 453 литра, като той може да бъде увеличен до 1026 литра при сгъването на задните седалки.
Ято я серийната Honda HR-V
В оборудването на европейския HR-V е включена мултимедия с Android 4.0.4, която предлага 5- или 7-инчов дисплей. Сред технологиите за безопасност присъстват система за предупреждение при напускане на лентата на движение, система, която разпознава пътните знаци, автоматична спирачка при движение с ниска скорост и др.

Европейският вариант на Honda HR-V ще се появи пред публика в Женева, а продажбите ще стартират от началото на лятото.

Снимки: Honda

Тагове: honda hr-v
0 от 500
  • #29
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    германия кага правеха коли япония касяха ориза :Д
  • #28
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Хонда като правеха турбо мотори напитите пръдливци от Германия играеха на не се сърди човече и пройзвеждаха табуретката Голф1.
  • #27
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бегай Доше Японоя да зареждаш батериите които струват повече от половината кола и след 10г не стават за нищо после се пъни тука с твоите Монди целта на тия производители е да няма втора рака кола да е много скъпа за подръжка, ама ти и болния ти мозак неможеш да го осъзнаеш .И нее доказано 100% 4е са екологични , знаеш ли за производството и разграждането след това на тия батерии колко е вредно после се пъни
  • #26
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Кодошо ( преди 9 години )
    Бре я виж ти "Ято" хондери в сувско изпълнение - радост за дошовските душици!Доше прав си - "Ходородните" коли не само нямат бъдеще, ами явно са си твое изобретение. Виж Водородните са по-друга, макар и несигурна работа. Ха ха ха!
  • #25
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    какво ме интересува америка аз живея европа ползвам и харча в европа какво ме интересува америка япония марсТо вас феновете на швабските *** все не ви интересува останалия свят.Ще ти дам една сламка да си помислиш малко.Нали все обяснявате как ел.колите и ходородните нямат бъдеще понеже нямало къде да се зареждат?Е в Япония вече електростанциите са повече от бензиностанциите.Потърси да видиш и си помисли колко е тъпо това: Мен какво ме интересува света?
  • #24
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    като тръгнете да си купувате хонда имат четери модела ,които единия го спират поради липсвашти продажби за Акорд говоря с по два двигателя стари колкото е стар света сега се опитват да правят турбо мотори кадето другите ги имат от 4 години за по новите говоря.
  • #23
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Няма ги изобщо в топ-15 какво говорим тогава
  • #22
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    колко ли са за европа кадето ние живеем какво ме интересува америка аз живея европа ползвам и харча в европа какво ме интересува америка япония марс и други там :Д
  • #21
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Като цяло, през 2014-та година, Honda регистрира рекордно постижение от 1.37 милиона коли.Редно е да се каже, че това са продажбите само за САЩ иначе HONDA са реализирали доста над 4000000 продажби миналата година
  • #20
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Изглежда добре, но съм вече влюбен в RAV4 и в Аурис.