IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спортното премиум купе на Infiniti

Японската компания показа първо изображение на концепцията Q60

Спортното премиум купе на Infiniti

Концепция на ново спортно купе, което ще се качи на поточните линии още тази година, показа японската компания Infiniti. Моделът носи името Q60 и ще бъде напълно разкрит след броени дни в Детройт.
Спортното премиум купе на Infiniti
Снимка: Infiniti

Описван от производителите като "спортно премиум купе", новият модел демонстрира динамичен и изискан стил, като дизайнът му до голяма степен повтаря този на показаната през миналата година концепция Q80. Редица елементи са ни познати и от спортния Q50 Eau Rouge.

Към момента няма много информация за луксозното спортно купе, но все пак става ясно, че моделът е оборудван с 21-инчови джанти, има седалки в конфигурация 2+2, ръчно изработен интериор и елементи от истински карбон.

Снимки на интериора липсват, но японците уточняват, че салонът е не само луксозен и спортен, но и много просторен.

Задвижващата система на модела остава мистерия, като най-вероятно подробностите за нея ще бъдат съобщени при премиерата на модела. Тя ще се състои в средата на януари по време на автосалона в Детройт.

Моделът трябва да се качи на поточните линии на завода на Infiniti във Великобритания още през тази година. А от 2017 година да се произвежда и в Мексико.

Тагове: infiniti q60
0 от 500
  • #13
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Ауто ( преди 9 години )
    Пропуснах да напиша по-долу, че същия Алфонсо Албайса е десидент от Куба, и е назначен да работи в централния дизаинерски офис на Инфинити в Атцуги, Япония! На същия Алфонсо, шев му е Широ Накамура, (пак нищо германско), който е шев на всички дизайнерски екипи на Нисан!Така че хайде да престанете веднъж за винаги с тези Гестаповски пропаганди как едва ли не без германците светът ще спре да върти!
  • #12
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Ауто ( преди 9 години )
    "Само да напиша, че президентът на Инфинити се казва Роланд Крюгер, не звучи особено японско. "Само да напиша, че изпълнителния директор по дизайна на Инфинити се казва Алфонсо Албайса, не звучи особедно германско!
  • #11
    10 rate up comment 5 rate down comment
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Хубав автомобил без германец не ставало. Ще ме спукаш от смях. Аз не виждам швабите и сега да имат нещо което да ми допада. За сметка на това японците ми хващат вниманието от всякъде.
  • #10
    3 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    На тебе не ти пука, пък и на мен, обаче Инфинити са това което са в момента и правят такива автомобили благодарение на хора като тези посочени в долният ми пост. Хубав автомобил без германец не става. Корейците го разбраха, китайците го разбраха, вече и някои от японците го разбират.
  • #9
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Nev ( преди 9 години )
    Слабо ме вълнува, да не казвам никак дори, кой е президент на Инфинити и кой е бил преди него! Това което виждам е много по-добро от изтъркания вече до болка познат заоблен дизан на Ауди, или недовършения в много отношения екстириор на Мерц. Ваген въобще не са за споменаване, когато се говори за дизайн, единствено БМВ до някъде се отсрамват напоследък!
  • #8
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Само да напиша, че президентът на Инфинити се казва Роланд Крюгер, не звучи особено японско. Предишният се казваше Йохан де Нисшен, пак не звучи много японско. Работили са съответно за BMW i Audi. Колата е красива, бас хващам че дизайнът е европейска разработка. Личи просто.
  • #7
    11 rate up comment 3 rate down comment
    SUbarufan ( преди 9 години )
    Това по-красота и форми е направо като Мазерати! Браво, страхотна работа!
  • #6
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Искам да ми обясните от къде са копирали японците, понеже всеки път ги обвинявате, че крадяли дизайн от други ПРЕМИУМ марки.
  • #5
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Красиво, много дори! Елава на японците!
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Добро е ( преди 9 години )
    На това купе му трябва двигател от GTR със леко намалена мощност някъде около 400 коня.