IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

ABT показа Audi S8 с 675 к.с.

Луксозната лимузина спринтира до 100 км/час за 3,9 сек.

ABT показа Audi S8 с 675 к.с.

Тунинг майсторите от ABT Sportsline показаха още по-сериозна доработка за Audi S8. Тя подсигурява на германската лимузина мощност от 675 к.с., като и придава дори по-спортно излъчване.
ABT показа Audi S8 с 675 к.с.
Снимка: ABT

Новият пакет надгражда показаната по-рано тази година доработка, увеличаваща мощността на модела до 620 к.с. При новата версия тунерите са поставили ново електронно управление за 4,0-литровия V8 двигател с две турбини, благодарение на което характеристиките му набъбват до 675 к.с. и 840 Нм. Стандартно Audi S8 разполага с 520 к.с. и 650 Нм.

Благодарение на увеличените динамични способности, германската луксозна лимузина е способна на ускорение от място до 100 км/час за 3,9 сек. Максималната скорост на движение достига 290 км/час. При серийното S8 стойностите са 4,1 сек. и 250 км/час.

Тунинг компанията предлага и различни доработки за екстериора и интериора на Audi S8. Те могат да бъдат поръчвани отделно от силовия пакет. Сред тях са изпускателна система с различни накрайници, 20- или 21-инчови джанти, които могат да бъдат в черен или сребрист цвят, както и почти неизчерпаем списък с екстри за салона.

ABT Sportsline не съобщава нищо за цените на пакета, но посочва, че той вече може да бъде поръчван.

Тагове: abt abt sportsline audi s8 as8
0 от 500
  • #18
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не аудито смърди а ти миризма. Време е да осъзнаеш, че миризмата която те преследва, не е от завистливите ти мисли за Ауди а от съдържанието в издутите ти кюло
  • #17
    3 rate up comment 2 rate down comment
    KLASIKA ( преди 9 години )
    Смешна е вече.Трябва коренно нова,но пак да е АУДИ !!!!Сменявам покрива,задницата ,изобщо всичко !Но пак от 3-ри километра си личи,че е АУДИ,много повече от сегашното.Изчистих формите както навремето АУДИ смая света с АУДИ 80 -яйцето !!!!Решетката стилистично я изменям ,но вече създадената същност,емблемата,лицето на колата остават и става прекрасна.Махам смешните фарове и слагам леко прикрити истинските кръгли фарове на АУДИ от 70-те години с новите изисквания за осветени тела на колите.Вижте как традицията умело се преплита с 21 век !!!Изчистено,красиво,ТРАДИЦИОННО,но модерно АУДИ !ЛЕСНА РАБОТА !И трудна, не знам по какви причини за тези които уж отговарят за дизайна....???????https://imageshack.com/i/eyAkmx9gj
  • #16
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Превеждал го е турския Гугъл.
  • #15
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Тва под мен да не го е писал турчин? По развален български не бях чел, явно новината която видно е пейстната не от български медии а от някой жълт турски сайт минала е през гугъл преводач, допълнително обработена на развален български и се получило като развален телефон, където реалната информация, няма нищо общо с тази редактирана тук.
  • #14
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    The Volkswagen обяви, че припомня 1,1 милиона. автомобили в САЩ и Китай, поради проблеми с окачването, което може да доведе до инцидент. В САЩ припомни, 442 265 превозни средства, в това число 400 602 Jetta MY2011-MY2013 и 41.663 Beetle и Beetle Cabrio MY2012-2013. Също така припомни 126000 превозни средства в Канада и 581 090 коли в Китай.Проблемът е бил идентифициран в случай, че някой от тези модели има влияние върху предната или задната страна. След това е възможно, че задната торсионна греда окачване изоставаше оръжие може да се повреди, ако не се открие рано, тогава те биха могли да се счупи по време на шофиране, предизвикало спирането да се срине.The VW ще проверява всички коли, които припомня изоставаше ръцете и всички ще бъдат разположени върху метална плоча (лист), който ще направи пукащ звук, ако счупена ръка в бъдеще, предупреждават водача. В автомобилите на изоставаше ръцете са били повредени, сменете торсионна греда.Досега VW знае злополуки или наранявания, свързани с този проблем, ремонтите се извършват без разходи за собствениците.
  • #13
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Споко дошо това е ауди не трошльота, която не излиза пт сервиза.
  • #12
    11 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Алуди е кораво до първия му полуразпад в сервиза! А това е мн.бърз процес при тези негови консумативи - скоростна кутия, диференциал, ДВГ и т.н.
  • #11
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Kотоошу ( преди 9 години )
    МТМ е по-кораво - 722 кончета мачкат на Дошо китарата.
  • #10
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 9 години )
    Бе нека бърза че сервиза и без това е далече! ахахах
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    бавареца ( преди 9 години )
    понякога концерните правят такива трикове - обявяват по-малко коне по 2 причини: 1.това може да означава по-нисък данък 2.постигнатите резултати при ускорение се преписват на - да речем "отличната" quatro система. каквато уж другите нямат.... трикчета ала Лукарски