IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Opel прави специална Mokka за Москва

Това е най-продаваният модел на марката в Русия

Opel прави специална Mokka за Москва

Новият компактен кросовър на Opel - Mokka, се превърна в истински бестселър на руския пазар, което провокира производителя да създаде специална версия за този пазар. Моделът носи името Mokka Moscow Edition и ще бъде представен на автомобилното изложение в руската столица.
Opel прави специална Mokka за Москва
Стандартната версия на модела. Снимка: Opel

Към момента няма снимки на Opel Mokka Moscow Edition, но от компанията уточняват, че моделът ще бъде украсен с привличащ вниманието оранжев цвят. Интериорът също ще бъде променен, като ще получи допълнително оборудване и материали с по-високо качество.

"Това е един наистина специален модел, който оставя усещане за стил и изтънченост", се казва в прессъобщението от Opel.

Компактният кросовър, носител на отличието "4х4 автомобил на годината", е реализирал на руския пазар 9000 продажби за първите шест месеца на годината, постигайки пазарен дял от 14.5%. Само в Москва за периода са продадени 8000 бройки. Резултатът превръща Mokka в най-добре продавания модел на Opel в страната, се казва още в съобщението.

Всички подробности за Opel Mokka Moscow Edition ще бъдат разкрити на 27 август, когато изложението отваря врати.

Тагове: opel mokka
0 от 500
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 9 години )
    А ти си най-големия *** явно, щом поставяш под един знаменател всички руснаци. Все едно да кажеш, че в тоя сайт всички са ***, начело с теб. Което няма да е далече от истината, но не е точно така. А по темата...тия дни излезе новина, че Русия ще налага санкции на вносните автомобили. Ей така се прави, не като нас. В Русия има десетки заводи за всякакви автомобили. Тук има само ***, дето GW им пречи, щото видиш ли, бил български.