IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda потвърди пускането на CX-3

Кросовърът ще бъде само с предно предаване

Mazda потвърди пускането на CX-3

Mazda официално потвърди, че компанията разработва компактен кросовър, който ще носи името CX-3. Пред изданието The Motor Report изпълнителният директор на австралийското подразделение на японския производител Мартин Бендерс дори разкри подробности за машината.
Mazda потвърди пускането на CX-3
Бъдещата Mazda CX-3 ще бъде един от 5-те нови модела, които компанията планира да пусне на пазара през следващите 3 години. Кросовърът ще се конкурира с Nissan Juke, което по думите на Бендерс означава, че с него няма да може да се катерят планини, а ще бъде предназначен за градски условия.

Моделът ще бъде изграден на платформата на новото поколение Mazda2, но като дизайн ще напомня на по-голямата Mazda CX-5. На първо време кросовърът ще се предлага с избор от 2 двигателя – бензинов 1.5-литров SKYACTIV-G и дизелов 1.5-литров SKYACTIV-D.

Скоростните кутии ще бъдат 6-степенни – механична и автоматична, а задвижването – само към предните колела. Версия с AWD не се предвижда.

Снимка: Mazda

 

Тагове: mazda cx-3
0 от 500
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е тя Мазда да не е като вашите немски кошници да търси сервиз под път и над път. Като си балък ходи всеки ден в сервиза а аз ще си хвърча насам натам през това време.
  • #3
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Сапунерка,караш 3-4 години и после на ***,като гсм-те,важното е да има балъци ,да си купуват посредствени коли-ширпотреба,гсм -че ,таблетче същата работа и стея еднодневки.
  • #2
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Е ,оризар ще си признае ли ,че това е грозно-не.Нещо средно между каска за колоездене и Санг Юнг,баси красотата,направо нема стигане....
  • #1
    18 rate up comment 4 rate down comment
    nikito_blend ( преди 9 години )
    Напротив, страшна красота. Както всичко направено с KODO дизайна. Последните Мазди са страхотни.