IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на BMW X4 с M Sport Package

Моделът разполага с изпускателна система Kelleners

Първи снимки на BMW X4 с M Sport Package

Първи снимки на BMW X4 с M Sport Package
Снимка: Facebook / Abu Dhabi Motors

Снимки на новото BMW X4 с пакет M Sport разпространи на своята страница във Facebook фирмата Abu Dhabi Motors, изключителен вносител на BMW, BMW Motorrad, BMW Premium Selection и MINI в Абу Даби.

Любопитното около този модел е, че е оборудван не само с M Sport Package, но разполага и с изпускателна система Kelleners с четири крайни тръби. Автомобилът е базиран на версията xDrive35i, а пакетът на BMW M GmbH го отличава със спорни брони, странични прагове, заден дифузьор и окачване със спортни настройки. Джантите са 21-инчови с гуми 245/35 R21.

Салонът на конкретния екземпляр е решен кафяво и черно. Тапицерията е кожена (Merino), а декоративните елементи са от лакирано дърво.

Пакетът M Sport не влияе на динамичните и технически характеристики на автомобила. Двигателят е 3.0-литров с шест цилиндъра и генерира 306 к.с. Той е куплиран с 8-степенна скоростна кутия и система xDrive, като предоставя ускорение от място до 100 км/час за 5.5 сек.

Информация за цената на конкретния модел липсва. В Германия X4 xDrive35i стартира от 58 000 евро, а пакетът M Sport, в който са включени джанти с размер 18 инча, коства още 2900 евро.

Още по темата:
Първи снимки на BMW X4 с M Performance пакет

 

Тагове: bmw x4 m sport
0 от 500