IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова модернизация за Mercedes-Benz SL

През миналата година моделът SL на Mercedes премина през фейслифт, но той беше по-скоро технологичен, и не засегна съществено външния дизайн. Това е причината сега да се готви нова модернизация на големия роудстер на Mercedes-Benz.

Нова модернизация за Mercedes-Benz SL
Вече се знае, че при тази промяна SL ще изгуби подобието си с купето SLR McLaren. Неофициалните снимки показват, че новата предница е най-голямата изненада, защото е съвсем различна от досегашната. 


Вместо познатите досега овални фарове, SL ще има фарове подобни на тези при моделите CLS. Променени са и калниците и предната маска, която при Mercedes дава облика на дизайна. На пръв поглед промените в задната част на колата са по-малки, но е възможно маскировката да крие и там изненади. 

Двигателите предлагани с SL няма да се променят, но ще има и нови варианти. Към шестцилиндровия (SL 350), осемцилиндровия (SL 500) и дванадесетцилиндровия (SL 600) се добавя новия AMG (SL 63 AMG), който ще смени по-стария SL 55 AMG. Топ моделът SL 65 AMG остава непроменен.
0 от 500