IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го и BMW X6 M Sport

По-спортна визия за спортния кросовър

Ето го и BMW X6 M Sport

Германският производител BMW разкри първите снимки на новото поколение X6 с M Sport пакет. Опцията ще се предлага от месец декември, когато моделът ще дебютира на европейския пазар.
Ето го и BMW X6 M Sport
Предназначен клиентите, които искат спортно излъчване за своя автомобил пакетът M Sport включва преработен екстериор, уникален интериор и специално оборудване. Външният вид, например, е доработен с цялостен бодикит, който включва нови странични прагове, задна броня с дифузьор, матова решетка на радиатора, изпускателна система с хромирани накрайници, разширени арки на калниците, 19-инчови джанти и др. В серийното оборудване е включено и адаптивното M-окачване на марката.
Ето го и BMW X6 M Sport
Интериорът на новото BMW X6 M Sport продължава спортната тематика с комбинация от кожа и алкантара, алуминиеви елементи, спортен волан, спортни педали, черен таван и др.
Ето го и BMW X6 M Sport
Както стана ясно по време на премиерата на новото поколение X6, при въвеждането си на пазара моделът ще предлага избор от три задвижващи агрегата - един бензинов и два дизелови. Топ версията - X6 xDrive50i, се задвижва от V8 бензинов двигател с мощност 450 к.с. и 650 Нм. А дизеловите модели - BMW X6 xDrive30d и BMW X6 M50d, предлагат съответно 258 к.с. и 381 к.с. През пролетта на 2015 година гамата от модели ще бъде допълнена с BMW X6 xDrive35i (306 к.с.) и BMW X6 xDrive40d (313 к.с.). На по-късен етап ще се появи и М-версия с над 550 к.с.

Цените на второто поколение BMW Х6 ще бъдат обявени малко преди пазарната премиера, която ще се състои през декември тази година.

Снимки: BMW

Тагове: bmw x6 bmw x6 m sport m sport
0 от 500
  • #10
    17 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Модела се произвежда само на 2 места в света:Гриър, Южна Каролина , САЩ иКалининград , РусияХайде сетете се защо само там се произвежда! В САЩ е ясно, защото там по принцип си карат СУВ масово, а в Русия защо? Защото просто олигарсите ги купуват на любовниците си или самите те ги карат. В страните от Източна Европа също ги карат и колкото отиваш по-назапад толкова вероятноста да срещнеш X6 е по-малка. И големи продажби има,няма що. За 2013 са 36688 за цял свят. То много бе...
  • #9
    14 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това прилича на BMW 5 Series Gran Turismo надуто с компресора и все едно ей сега ще се спука, като балон. По безсмислени автомобили от това и Порше Кайен няма на света. Всъщност за мутрагени и хлапета с малко мозък са ок. Даже са много убави. В развитите европейски държави никой не ги кара, въпреки, че хората имат възможност. Карат ги само новобогаташчета, първенюта и криминални типове. Нормален човек не би си взел такова никога.
  • #8
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Дидо ( преди 9 години )
    Не знам дали е *** ,ама добре се продава, значи се харесва.Не случайно и др.германци планират подобни.
  • #7
    20 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    В цяла Европа този *** поражда невъобразим смях.
  • #6
    22 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Карат го само араби руснаци български *** селяни и простаци.
  • #5
    16 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Като искаш да караш спортна кола си вземаш- спортна кола, като ти трябва високопроходима си вземаш - Круйзър, Г-клас, Рейндж и т.н., като искаш да се возиш комфортно - лимузина. А това какво е- нито е спортно, нито високопроходимо, киликандзер некъв, при това дебел.
  • #4
    18 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    "спортен" картоф
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    BMW X6 //M ( преди 9 години )
  • #2
    12 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не знам дали е за комплексари но богатите жени го карат..много го карат. Сега аз ако съм мултимилионер не виждам защо да не купя едно такова на жената или дъщерята.
  • #1
    24 rate up comment 17 rate down comment
    zoom in ( преди 9 години )
    Адски безсмислена кола. Със силует на седан, просто изглежда като напомпан седан, на който 19-ките са му доста малки, сравнено с всичко останало и му стоят като 15-ки на Дачия. Колко спортно може да е това нещо с челно съпротивление, като на камион. Оплакваме се, че счетоводителите са изместили инжинерите и дизайнерите от чертожната дъска при марки като Тойота, но и тук пак финансовият аспект диктува външния вид - просто в другата посока. Продуктът - кола за много големи комплексари...