IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche готви фейслифт на актуалния 911

След по-малко от два месеца на изложението във Франкфурт, Porsche ще представи модернизирания си модел 911.

Porsche готви фейслифт на актуалния 911


Промени ще има както във външния дизайн, така и в техническите характеристики. Двигателите с директно впръскване на горивото ще подсигурят по-нисък разход на гориво с 10%, а в същото време максималната мощност ще се повиши с 15-18 kW. 


Последните изпитания на модернизираното Porsche 911 (997) сега преминават по пътищата на САЩ. При екстремно високи температури се тестват купетата и кабриолетите от 911, модел 2008 г. Тестваните модели са много добре маскирани, като за целта са използвани фотореалистични лепенки. 


Все пак от представените снимки може да се разбере, че предната броня е изцяло нова, като има и диодни фарове светещи през деня, които са интегрирани в уголемените отвори за охлаждане. Задната броня също така е нова, променени са и задните светлини. 

Информацията с която разполагаме показва, че всички двигатели ще бъдат вече със система за директно впръскване на горивото, която ще подсигурява по-нисък разход на гориво и по-висока мощност на автомобила.
0 от 500