IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи изображения на новия Volkswagen Passat

Моделът ще се предлага и с 3-цилиндрови двигатели

Първи изображения на новия Volkswagen Passat

Компанията Volkswagen разпространи първите официални изображения на следващото поколение на модела Passat, което ще получил индекса В8. Дебютът на седана и комбито ще се състои на изложението в Париж през септември, а продажбите ще стартират два месеца по-късно на цени от 26 000 евро.
Първи снимки на новия Volkswagen Passat
Новият модел е построен на модулната платформа MQB, което позволява теглото на автомобила да бъде намалено с 85 кг. (до 1300 кг) в сравнение с предшественика му. Дължината на Passat си остава същата – 4.7 метра, но височината е намалена с 14 мм  – до 1456 мм.

Увеличено е пространството в салона на машината – с 33 м при задните седалки, както и обема на багажника. Той е нараснал с 47 литра и вече предлага 650 литра при вдигнати задни седалки.
Първи снимки на новия Volkswagen Passat
В гамата двигатели ще влязат 1.6- и 2.0-литров дизелови агрегати с мощност между 120 и 240 к.с. Топ-версията ще разчита на въртящ момент от 500 Нм, а средният разход на гориво ще бъде 5.3 л/100 км.

Бензиновите двигатели ще бъдат 3- и 4-цилиндрови с обем 1.4, 1.8 и 2.0 литра, развиващи от 125 до 280 к.с. Планира се и хибридна версия с възможност за зареждане на батериите от електропреносната мрежа. Трансмисиите са механична и роботизирана с два съединителя. Предаването ще е към предната ос, но отново ще се предлага и задвижване на четирите колела.
Първи снимки на новия Volkswagen Passat
Новото поколение на Passat ще се предлага с напълно електронен приборен панел с 12.3-инчов дисплей. Като опция ще може да се поръча и проекционен дисплей, масажиращи седалки и допълнителна развлекателна система за возещите се отзад пътници.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen passat
0 от 500
  • #6
    20 rate up comment 7 rate down comment
    ... ( преди 10 години )
    Изглежда ми недостатъчно сплескан.
  • #5
    16 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Дизайна,който японците на практика правят швабите не могат да го нарисуват даже.Нормално това не са наденички
  • #4
    9 rate up comment 20 rate down comment
    естет ( преди 10 години )
    Пак някой първоглоксник в някое училище за рисуване се е упражнявал на тема автомобили.Само,че ако му бях преподавател щях да му пиша слаб по простата причина,че картинките са крайно несъразмерни.Големи джанти 20+ цола+такова ниско купе е крайно неприемливо и чалгарско.Който има опит в рисуването,естетиката и е ценител на красивото ще ме разбере.Любителите на чалгата,Азис и такива осакатени модели и да искат не могат да го разберат.Просто да ми сложат дежурното минусче и да ми подминат поста!
  • #3
    23 rate up comment 4 rate down comment
    AssBanger ( преди 10 години )
    На картинка е добре. Да видим по натам.
  • #2
    18 rate up comment 22 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Бе за предпочитане са германските пред Тойота, щом като птичките минават през бронята. Не знам какви материали влагат от тойота, вероятно картон. Тойотата е Картонен кашон без спирачки и със самоускоряващ *** на газта плюс спънат мотор.
  • #1
    31 rate up comment 16 rate down comment
    нововнос ( преди 10 години )
    ПХАХАХАХХАХА. Кого заблуждавате с тея фантастики бееее. Като слезе от поточната линия ще е абсолютно същия дизелов, пластмасов ковчег като сегашната версия. Само че ще струва 10-15 хиляди повече, защото ще са вложили повече материали според тях (а реално повече асфалт!). Германски наглеци и алчни, розови тарикати.