IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна бъдещия Q4

Предвестникът на модела видим на автосалона в Пекин

Audi загатна бъдещия Q4

Компанията Audi разпространи изображение на нов концептуален компактен кросовър, който представлява предвестник на бъдещия Q4. Премиерата на прототипа ще се състои на изложението в Пекин в края на този месец.

Audi подсказва какъв ще е Q4
Новият концептуален всъдеход е направен в стила на прототипа с 3 врати Аllroad shooting brake, който дебютира на автосалона в Детройт през януари. Разликите са в броя на вратите, които вече са 5, както и в главните светлини и модернизираните брони. Променени са още праговете и калниците, от които са премахнати пластмасовите предпазители.
Audi подсказва какъв ще е Q4
Audi allroad shooting brake разчиташе на хибриден агрегат, в който бяха включени 2.0-литров бензинов двигател с 4 цилиндъра и мощност 292 к.с., електромотор, добавящ още 55 к.с., комплект литиево-йонни батерии с капацитет 8.8 кВт/ч и трансмисия е-S tronic с интегриран в нея електромотор. Не е ясно обаче на какъв агрегат ще разчита новия кросовър.
Audi подсказва какъв ще е Q4
Серийният Audi Q4 ще трябва да се конкурира с  BMW X4. Той е част от плановете на производителя от Инголщад, който смята да разшири гамата си до 60 модела. В най-близко бъдеще компанията ще пусне компактен всъдеход Q1, кросовър Q6 (конкурент на BMW X6), както и голям кросовър – Q8.
 
Снимки: Audi 

 

0 от 500
  • #6
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Благодаря на колегата под мен за разяснението! Трябваше да се досетя, че отново става въпрос за един от безмисленните проекти на Ауди за хибриди, електрички, и т.н, произведен в единична бройка, която никога няма да се реализира на истинския пазар, докато изкарат поредното поколение на свръх твхнологията ТДИ!
  • #5
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Audi allroad shooting brake, бе представен преди няколко месеца в Детройт с въпросния двигател и трансмисия. Даже Аутомедия бяха пуснали статия, само, че сега са се пообъркали. ел.мотора не е един а два. Два електромотора, които развиват съответно 54 к.с. (270 Нм), и 155 к.с. (270 Нм). Така общата мощност на агрегата достига 408 к.с. и 650 Нм. Скоростната кутия е 6-степенна S tronic. 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди.1.9 л/100 км при 45 г/км CO2. и може да измине 50 км. само на електричество.
  • #4
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ТТ ли? Може, но ТТ на стероиди. Като гледам какъв назобен вид са му избарали.
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Audi allroad shooting brake разчиташе на хибриден агрегат, в който бяха включени 2.0-литров бензинов двигател с 4 цилиндъра и мощност 292 к.с., електромотор, добавящ още 55 к.с., комплект литиево-йонни батерии с капацитет 8.8 кВт/ч и трансмисия е-S tronic с интегриран в нея електромотор.Кога са го биле пуснали и продавали, че говорите в минало време? Разчиташе? Сериозно!?! То на баба ми Тойотата разчиташе на фотонни двигатели, ама във въображението ми...
  • #2
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Нев ( преди 10 години )
    Какво почти, то си е едно вдигнато ТТ! Ама ние от Ауди не сме очаквали и друго, напоследък никакво развитие по отношение на дизайн! Така е, като Винтеркон им казва какво да правят...
  • #1
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Почти като ТТ, нещо Фотошоп специалистът им може само да разтяга картинки :D