IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R

Моделът може да използва чертите на концепта Sport Sedan

Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R

Компютърни изображения на новото поколение на суперколата Nissan GT-R, която трябва да се появи през 2016 г., се появиха в интернет. Те са дело на специалисти от компанията X-Tomi Design, които са използвали черти от концепта Sport Sedan, показан на изложението в Детройт по-рано този месец.
Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R
При представянето на концептуалния модел в Детройт се считаше, че този автомобил представлява новото поколение на Maxima, но е напълно възможно стилът на прототипа да бъде използван и в следващата генерация на суперколата GT-R.

Засега от Nissan не коментират изображенията. Само преди дни вицепрезидентът на компанията Анди Палмър заяви пред журналисти, че новото поколение на GT-R ще получи „брутален външен вид”. Той призна, че моделът ще разчита на хибридно задвижване, като Nissan вече е патентовал имената Race Hybrid и R-Hybrid.
Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R
В момента обновената версия на японската суперкола се предлага с двигател с мощност 550 к.с., достъпни при 6400 об/мин. Трансмисията на последната версия е подобрена, 7-степенна с двойно сцепление. Благодарение на това Nissan GT-R ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди.

Снимки: X-Tomi Design

0 от 500
  • #7
    13 rate up comment 11 rate down comment
    годзила ( преди 10 години )
    ВАГ пак е тук и ръси глупост след глупост.Такива лъжи пуска че и дете от детската градина няма да му повярва.Като му е на това ниво интелекта няма как да е друго.Годзилата както и да изглежда е без значение.Това е кола, създадена да се подиграва на скъпите и прескъпи немски талиги.Сутрин за закуска си хапва Поршенца, на обяд някое Ламбо може да отнесе, а вечер си хапва стабилно с хипопотам Вейрон.Вурстовете се цепят от яд,че някакъв Нисан ги прави ссмешни, а ние феновете се кефим.
  • #6
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Slav78 ( преди 10 години )
    Дошо, ти какъв опит имаш точно?
  • #5
    9 rate up comment 19 rate down comment
    До Дошо ( преди 10 години )
    Такъв човек в България няма. Май и в Европа няма като гледам мижавите продажби на Тойота в Европа. Веднъж японско, никога повече япоско. Гледам край нас, де що бизнесмени бяха. Бяха си накупили кой с Авенсис, кой с Ланд Крузер и се надуваха. След годинка две ги гледам, че хвърлиха японките, май се позамогнаха, сега едни БМВ-та, едни Кю седмаци, Мерцедеси. Странното дори беше, че оня с Авенсиса мина на петица, кара я 6 месеца, после си взе седмица, кара я два месеца и накрая миряса с Х5 вече 3г.
  • #4
    24 rate up comment 6 rate down comment
    trb ( преди 10 години )
    Събрали се пак *** и пульо и едно и също немско..японско ..немско..японско..а
  • #3
    18 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нормално е Япония се слави в целия свят като най-технологична нация.Само Корея може да се конглокира с Япония.Пръдливите изостанали немци ги няма на белия свят.Немците са конглокенция на Албания,Украйна и ***.
  • #2
    10 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Няма немска кола проблемна колкото японската...
  • #1
    9 rate up comment 18 rate down comment
    azzzzzz ( преди 10 години )
    te po4ti vsi4ki sa po-barzi,da ne govorim 4e sa i po-zdravi...