IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R

Моделът може да използва чертите на концепта Sport Sedan

Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R

Компютърни изображения на новото поколение на суперколата Nissan GT-R, която трябва да се появи през 2016 г., се появиха в интернет. Те са дело на специалисти от компанията X-Tomi Design, които са използвали черти от концепта Sport Sedan, показан на изложението в Детройт по-рано този месец.
Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R
При представянето на концептуалния модел в Детройт се считаше, че този автомобил представлява новото поколение на Maxima, но е напълно възможно стилът на прототипа да бъде използван и в следващата генерация на суперколата GT-R.

Засега от Nissan не коментират изображенията. Само преди дни вицепрезидентът на компанията Анди Палмър заяви пред журналисти, че новото поколение на GT-R ще получи „брутален външен вид”. Той призна, че моделът ще разчита на хибридно задвижване, като Nissan вече е патентовал имената Race Hybrid и R-Hybrid.
Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R
В момента обновената версия на японската суперкола се предлага с двигател с мощност 550 к.с., достъпни при 6400 об/мин. Трансмисията на последната версия е подобрена, 7-степенна с двойно сцепление. Благодарение на това Nissan GT-R ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди.

Снимки: X-Tomi Design

0 от 500
  • #27
    7 rate up comment 14 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    Доше, RS2 и чочоне са 2 коли недостиими за теб - за тях може само да си мечтаеш но не и да притежаваш...а като врътнеш дори едно кръгче с някоя от тях ми звънни...
  • #26
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Къде са тойотките ( преди 10 години )
    ....имат само един фен по света и това е селската тиква - Дошенцето
  • #25
    16 rate up comment 4 rate down comment
    На кой му пука? ( преди 10 години )
    На никой не му пука кой е този автомобил !!! Който харесва немско кара немско ,който харесва японско кара японско.Спорът е като самсунг или епъл,пепси или кола,найк или адидас,армани или версаче....
  • #24
    22 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    предават колата на човека знаейки, че има дефект и не му казват. плаща 135,000 евро и стои над година по сервизите. От порше казват, че е нужна само козметична промяна а цялата кола е разглобена опитвайки се да отстранят дефекта. Нито му подменят колата с друга нито връщат парите.Сами си вадете заключенията.
  • #23
    5 rate up comment 5 rate down comment
    жокер ( преди 10 години )
    А резултатите са от реален тест! В който е видно,че по-добрата машина ускорява,спира и има по-висока максимална скорост,при това при по-малък разход на гориво1И така - кой е този автомобил?
  • #22
    9 rate up comment 15 rate down comment
    До хондаджията ( преди 10 години )
    Хонда е супер убиташка кола.Евтин интериор,тънка ламарина,грозен дизайн. За новите им скопени мотори не ми се говори.Едно време поне имаха бегачки сега нямат нито луксозна нито бърза кола.Това какво е?
  • #21
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ето още една:http://***.motor16.com/inicio/seccion/Noticias/noticia/21200/Fiabilidad-Porsche
  • #20
    10 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    давам линк на статиите за невярващите. можете да си ги преведете с гугъл транслейт.motor16.com/inicio/seccion/Noticias/noticia/21284/Problemas-de-fiabilidad-Porschemotor16.com/inicio/seccion/Noticias/noticia/21457/Fiabilidad-Porsche
  • #19
    20 rate up comment 6 rate down comment
    чуки ( преди 10 години )
    Честно казано, харесвах порше и ще кажа защо в минало време. Това се случи като се натъкнах на една новина в едно испанско списание как един клиент получава поръчанато си Carrera 991 с липсваща заварка в задната част на колата. Не я оправят преди да му я дадат защото за да изпълнят сервизната акция колата трябва да е регистрирана а и в района в който живеел не падали по това време дъждове и ня проблем Изморен от споровете с доставчика и производителя, я дарява на неправилителствена организация.
  • #18
    18 rate up comment 8 rate down comment
    до Харакири ( преди 10 години )
    Разликата е че състезанията и всекидневната употреба на автомобила нямат нищо общо, носят единствено престиж. Ако сравним например Ауди и Хонда, разликата е че на Ауди му трябва екип от механици не само по състезанията, на Хондата ти трбва просто бензиностанция да зареждаш.