IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R

Моделът може да използва чертите на концепта Sport Sedan

Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R

Компютърни изображения на новото поколение на суперколата Nissan GT-R, която трябва да се появи през 2016 г., се появиха в интернет. Те са дело на специалисти от компанията X-Tomi Design, които са използвали черти от концепта Sport Sedan, показан на изложението в Детройт по-рано този месец.
Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R
При представянето на концептуалния модел в Детройт се считаше, че този автомобил представлява новото поколение на Maxima, но е напълно възможно стилът на прототипа да бъде използван и в следващата генерация на суперколата GT-R.

Засега от Nissan не коментират изображенията. Само преди дни вицепрезидентът на компанията Анди Палмър заяви пред журналисти, че новото поколение на GT-R ще получи „брутален външен вид”. Той призна, че моделът ще разчита на хибридно задвижване, като Nissan вече е патентовал имената Race Hybrid и R-Hybrid.
Дизайнери видяха така следващия Nissan GT-R
В момента обновената версия на японската суперкола се предлага с двигател с мощност 550 к.с., достъпни при 6400 об/мин. Трансмисията на последната версия е подобрена, 7-степенна с двойно сцепление. Благодарение на това Nissan GT-R ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди.

Снимки: X-Tomi Design

0 от 500
  • #17
    3 rate up comment 5 rate down comment
    гатанка! ( преди 10 години )
    Я познайте кои данни на кого с в теста1
  • #16
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Beschleunigung0-80 km/h2,1 s2,4 s0-100 km/h2,9 s3,3 s0-120 km/h4 s4,4 s0-130 km/h4,6 s5,1 s0-160 km/h6,5 s7,4 s0-180 km/h8,2 s9,3 s0-200 km/h10,2 s11,6 s0-100 km/h (Herstellerangabe)3,1 s2,7 sH
  • #15
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Motor und Kraft
  • #14
    4 rate up comment 5 rate down comment
    ето,бе,неверник! ( преди 10 години )
    Motor und Kraft
  • #13
    17 rate up comment 22 rate down comment
    Харакири ( преди 10 години )
    kато са много бързи японците защо не могат да победят във Ф1,Льо ман и дакар? Защо бе гении ? Във всяко елитно спортно състезание в цял свят само европейски коли печеля а участват и японски.Ето пример Ф1 ...никакви ги няма при двигатели.Льо Ман Ауди ги бие с нафтова печка а тойота са с бензин.Това ако не е гавра аз не знам кое е.
  • #12
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ВАГончета, дечица малки, гледайте си клипчетата и не се правете на компетентни! Японеца е създал супер спортист на такава цена, че всеки коментар е излишен. Също така по традиция заводски колата е направена, че да има огромен потенциал за тунинг. Дори без такъв, стокова Годзила прави смешни повечето спортни коли. Има официални данни, а не клипове за подрастващи хлапета.
  • #11
    19 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    С много пари всеки може да направи супер автомобил.Изкуството е да го направиш с малко и да разцепва 10-торно по-скъпите "спортисти".Германците все още нямат кола, която да се доближи поне малко до Годзила.Правят някакви коли на космически цени за комплексари. Това ли е само което могат. Изкуствено създаден имидж, лъжливи показатели и смешни характеристики неотговарящи на цената която плащаш. Смешното тук е че има едно немско фенче което вероятно все още няма книжка,но го раздава компетентен
  • #10
    15 rate up comment 17 rate down comment
    до "специалисти ( преди 10 години )
    GT-R-a е най-фалшивият рекламен продукт! Има сравнителни тестиве на Porsche 911 Terbo S u Niasan GT-R и двата стокови мод. 2014 г.Porsche смазва Nisan в абсолютно всички дисциплини,при това с по-малтк разход на гориво.Само читателите на японски комикси,в които нинджите летят или стават невидими, могат да повярват на това,че "японеца" има някакъв шанс срещу една от двете икони при спортните автомобили.
  • #9
    16 rate up comment 7 rate down comment
    До годзила ( преди 10 години )
    Ти някакъв шизофреник ли ли? Къде видя сток годзила да бие вейрон или ламбо или порше турбо с? Я дай клип сток Гтр срещу порше турбо с пдк да видиш как порша се гаври с годзила.За авентадор и нисан има много клипове и е грозно за нисана.Сега че имало 2 наточени до 2000к.с в русия това не е масовка и не са ежедневни коли.С тях не можеш да отидеш до морето за разлика от сток. Мисли бе дете, мисли !
  • #8
    14 rate up comment 5 rate down comment
    Евала на trb ( преди 10 години )
    Събрали се пак *** и пульо и едно и също немско..японско ..немско..японско..а