IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Porsche се връща към оригиналната Targa

Новото поколение 911 Targa ще бъде представено след седмица

Porsche се връща към оригиналната Targa

Германската спортна марка Porsche потвърди, че ще представи 911 Targa, базиран на новото поколение на колата, по време на стартиращото другата седмица автомобилно изложение в Детройт. Слуховете за подобен модел се появиха в края на миналата година, когато бяха разпространени скици от патентното ведомство.
Porsche се връща към оригиналната Targa
От снимката се вижда, че 911 Targa ще се върне към корените си. Снимка: Inautonews/Quattroruote

Към момента липсва каквато и да било информация за новото 911 Targa, в тайна се пазят и снимките. Изданието Inautonews обаче публикува изображение, за което твърди, че представя бъдещия модел. Снимката е сканирана от корицата на новия броя на автомобилното списание Quattroruote.

От новата снимка, както и от скиците от патентното ведомство, се вижда, че новото поколение 911 Targa ще се върне към корените си. За разлика от предходната генерация 997, която заложи на подвижен стъклен покрив, новото 911 Targa ще разчита на класическите мек таван, В-колонка и заден прозорец, които бяха демонстрирани за първи път през 60-те години на миналия век. А по този начин моделът отново ще се прицели в онези купувачи, които търсят нещо средно между купе и кабриолет.
Porsche се връща към оригиналната Targa
Porsche 911 Targa (997). Снимка: Porsche

Очаква се новото Porsche 911 Targa да се предлага с два задвижващи агрегата - 3.4-литров с 345 к.с. и 3.6-литров с 395 к.с., който ще задвижва версията "S". Най-вероятно ще бъде пусната и версия със задвижване към четирите колела.

Всички подробности за новото поколение 911 Targa ще бъдат разкрити на 14 януари, когато ще се състои световната премиера на модела.

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не е м3 ами е най слабия бензин, седан. Купена е за работа, а нисана за келешене!
  • #4
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    1012 година произведена? Човече ти имаш най-старата произведена кола на света, дори и според историците автомобилите се появяват в края на 19 век! Сега от БМВ ще дойдат да ти конфискуват колата, това сигурно ще е първата произведена 3-ка
  • #3
    6 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Грешиш, аз мога да си позволя. Карам бял gtr, имам и бмв тройка 1012 г произведена. По цял ден съм в сайта.
  • #2
    21 rate up comment 5 rate down comment
    Алов ( преди 10 години )
    Хубава кола, но от този сайт и един няма, който някога ще може да си я позволи, така че можем да пишем само съчинения по картинка.
  • #1
    23 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    kакво да кажем има коли но ПОРШЕ е най доброто хвалете Лексуси , супри , гтр но Порше е най големият измежду тях