IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Във Ford не се отказват от Fiesta RS

Моделът се разработва едновременно с Focus RS

Във Ford не се отказват от Fiesta RS

Ръководството на Ford не се е отказало от разработването на „напомпана” версия на хечбека Fiesta. Изданието Auto Express твърди, че подобен автомобил може да се появи на пазара през 2015 г.
Във Ford не се отказват от Fiesta RS
Според информацията най-бързата и мощна Fiesta се разработва паралелно с Focus RS, чието пускане в серийно производство вече е получило „зелена светлина” от шефовете на компанията. По-рано от Ford обявиха, че няма как двата автомобила да излязат заедно на пазара и затова версията Fiesta ST (на снимката) засега ще остане най-мощната в гамата на модела.

Източникът на Auto Express обаче твърди, че макар и в стадий на разработка Fiesta RS вече е получила агресивен боди-кит с разширени калници. Автомобилът ще бъде снабден със спортно окачване, по-мощни спирачни механизми и диференциал с повишено триене.

Под капака на Ford Fiesta RS вероятно ще попадне 1.6-литров бензинов турбо-мотор, чиято мощност ще надмине 230 к.с. По предварителна оценка моделът ще струва около 25 000 евро.

Снимка: Ford

Тагове: ford fiesta rs
0 от 500
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 10 години )
    Анонимнико под мен, много си прав! Форд от края на миналото хилядолетие и дори малко по-рано, с Мондео 1, почнаха да правят автомобили със страхотен дизайн за времето си, а и сега да ги срещнеш по пътя, пак не могат да се срамуват от дизайнера си. И най-хубавото е, че едновременно с дизайна върви и надеждността, а напоследък и отличните експлоатационни качества.
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    бъчваря ( преди 10 години )
    @Евстати, аз бих дал и 80 бона за подобна Фиеста. Просто за нищо на света не бих изпуснал киселата ти физиономия в огледалото ми за обратно виждане. Фиеста наистина се оказа добър автомобил и аз осма година съм все с тия модели. Дори TG единодушно определиха ST за техен избор. Дойдоха и те на Моя, както и много от вас ще дойдат, а останалите ще ми дишат пушилката като ме срещнат на пътя.
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Форд ама какъв форд а? Изобщо странно е това велико презрение на българинът към марката форд.. От 15 години насам новите им модели имат страхотен дизайн,доста екстри и добро качество.Освен това е една от малкото големи фирми в автомобилостроенето която предлага почти всеки 2-3 години разнообразни като дизайн автомобили.Ако не друго поне е интересно да ги гледаш на улицата.А не като на другите концерни моделите- еднакви и изкопирани от предишният модел но с по различни мигачи или фарове.Скука.
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Стига сте сънували, събудете се и вижте ДАС АУТО!
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Ако говорим за коли на старо, всички знаем, че за 50 бона възможните покупки са неограничени, например това Е30 в мобиле.бг със 700 коня
  • #5
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Аз за 50 бона ...взимам М3 (е92) и те правя тебе спрял!
  • #4
    10 rate up comment 6 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Аз бих си купил Фиеста за 50 бона. С 250 коня ще правя БМВтата на светофара спрели...
  • #3
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Мюмюн ( преди 10 години )
    И 500 да направят пак няма да ги продадът!
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    е ( преди 10 години )
    ти колко мислищ бройки ще направят повече от 1000 няма да са на сто на сто ..
  • #1
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Евстати ( преди 10 години )
    И кой *** ще си купи Fiesta за 50 бона?