IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заловиха новото MINI с 5 врати без камуфлаж

Задната седалка на модела предлага място за трима

Заловиха новото MINI с 5 врати без камуфлаж

Версията с 5 врати на изцяло новото поколение MINI се появи пред обективите на автопапараците без абсолютно никакъв камуфлаж. Снимките са дело на холандското издание Newminiclub, което твърди, че премиерата на модела ще се състои през есента на тази година.
Заловиха новото MINI с 5 врати без камуфлаж
От първите снимки на новото поколение MINI с 5 врати се вижда, че за поставянето на допълнителните задните врати е било необходимо скъсяването на предните. Не се съобщава нищо за размерите на колата, но пък изданието твърди, че задните седалки предлагат място за трима души. Разстоянието за краката на задния ред е увеличено с 5 см, което осигурява по-добър комфорт в сравнение с вече представеното MINI с три врати.
Заловиха новото MINI с 5 врати без камуфлаж
Както вече съобщихме, новото поколение MINI използва платформата UKL1 на BMW, която му доставя по-щедри размери и по-ниско тегло. Моделът е с 98 мм по-дълъг, 44 мм по-широк и 7 мм по-висок от старата версия на колата. Междуосието е увеличено с 42 мм до 2495 мм, а обемът на багажника е увеличен с 30% до 211 литра.

Заснетият автомобил е версия Cooper S, която се оборудва с четирицилиндров двигател с 2.0 литра работен обем. Той ще произвежда 189 к.с. и 279 Нм (300 Нм в overboost режим на турбото). Останалите двигатели на MINI с 5 врати също ще бъдат заети от версията с 3 врати.

Моделът ще бъде представен по-късно през тази година, най-вероятно през есента.

Снимки: Newminiclub

Тагове: mini mini cooper
0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    L. ( преди 10 години )
    Ей, най-сетне ще направят истински пълноразмерен автомобил.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Много грозен, гейски автомобил. В класацията за най-грозни коли със сигурност ще заеме някое от първите места. А водомера, който има на кокпита е нещо наистина уродливо. По-голяма недомислица трудно може да се направи. МИНИ-то в английската версия беше супер градски автомобил. След, като БМВ ги взеха под крилото си го обезличиха, комерсиализираха и развалиха. Да беше само грозно да го преглътне някак си човек, а то е крайно ненадеждно. Много жалко за прекрасният модел МИНИ!
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Новото Biggie e това, ако питате мен
  • #1
    8 rate up comment 1 rate down comment
    raptor ( преди 10 години )
    Abe mini v na4aloto na novoto pokolenie, bqha dosta silni i originalni avtomobili. Sega po4naha da gi pravqt po urodlivi nqkaksi!