IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes се захваща с дългата C-Class

Моделът ще бъде базиран на новото поколение и ще се предлага в Китай

Mercedes се захваща с дългата C-Class

Mercedes се захваща с дългата C-Class
Стандартната версия на новата C-Class. Снимка: Mercedes

От известно време се спекулира, че германската компания Mercedes има намерение да създаде удължена версия на новото поколение C-Class. Сега агенция Ройтерс съобщава, че такъв модел вече се подготвя, като премиерата му ще се състои още догодина.

Дългата версия на Mercedes C-Class е предназначена за пазара на Китай, където такива автомобили са много търсени. Почти всички европейски автомобили компании предлагат на местния пазар своите модели с по-дълго междуосие.

Що се отнася до новата C-Class, тя ще бъде показана пред публика през януари в Детройт. Удължената й версия ще се появи по-късно през 2014 година и ще се предлага единствено в Китай, където и ще се произвежда.

Все още не ясно какви ще бъдат габаритите на модела, но новото поколение на C-Class вече нарасна на размери спрямо своя предшественик. Моделът има междуосно разстояние от 2840 мм, като е с 40 мм по-широк и с 95 по-дълъг от предишното поколение.

Двигателите също са обвити в мистерия, но е почти сигурно, че ще бъдат само бензинови. В Европа моделът ще се предлага с избор от пет четирицилиндрови бензинови двигатели, генериращи от 156 до 238 к.с. На по-късен етап ще се появи и шестцилиндров бензинов двигател с мощност 333 к.с.

Още за новата C-Class

 

Тагове: mercedes c-class
0 от 500
  • #9
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Цитат: иначе дизайна на голфа определено е над мерцедес.Боже, колко мъка има по този свят! Май наистина тази държава умира. Правопис като "мойа", "нешто"... няма такава глупост и неграмотност. И този тръгнал да ми говори за дизайн, стил?!Абе, защо (не што) не вземеш да се върнеш във 2ри клас, да научиш малко правопис и чак тогава да преминеш към сложни понятия за теб като "дизайн"? Или предпочиташ да си караш ГоУф-а, да ***'аш сърми и да слушаш Кондьо в местната кръчма, а?!
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Фолксваген не е премиум марка
  • #7
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Пора ( преди 10 години )
    Така е - пасата е като космически кораб в сравнение с постната S класа!, затова всички богати хора се возят на пасати с шофьори, вместо на мерцедеси...
  • #6
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    За какво ми е психолог, просто мислиа зарумно. И на всичкото отгоре, це класата гори повече от голфа. За ко да си а купувам? Само за малкото повече дъево в интериора не си струва. Винаги сам казвал че който кара мерцедес е ***. Vw предлага по добро качество на по добра цена. S класата не може да стъпи на малкиа пръст на пасат! Излишно е да се водиат подобни спорове
  • #5
    10 rate up comment 1 rate down comment
    KKK ( преди 10 години )
    Бате, имам много добър приятел психолог и мога да те свържа, ако решиш да се лекуваш...
  • #4
    6 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Каквото и да си говорите, голф е по - добра кола от c class. Аз имам голф 4 и знам колко е моштно това нешто. Комфорта е близък, а иначе дизайна на голфа определено е над мерцедес. Не е случайно това, че не го променят! Като цяло хората се впечатляват от мойа голф, а не от ц класи купета или седани. Затова и нйакой ден ште си взема голф петица.
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    от къде знаеш, че не съм карал такава кола, и не съм бил разочерован, и да съм избрал алтернатива? И защо се опитваш да защитаваш колата, като нападаш мен. Ако толкова ти харесва, кажа с какво те е впечатлила ?
  • #2
    15 rate up comment 10 rate down comment
    .. ( преди 10 години )
    Кое му е зле бе карал ли си такава кола че коментираш или това което си видял на снимки и може би 20 годишната ти *** е по добре
  • #1
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    да се захващат с купето, че сегашното е много зле.