fallback

VTEC Turbo за Civic Type R

Новите турбо двигатели на Honda са с обем 1.0, 1.5 и 2.0 литра

fallback
  • #18
    Анонимен ( преди 10 години )
    V tec е измислена ще през началото на втората световна война и то с много по добра технология голяма чат от немските изтребители са били така. Да пестят гориво докато минат определеното разтояние и да има повече запаси в бой. Европейците нищо не са копирали от японците относно авто строенето. А за този долу мегана е 2010 година модел и кво викаш 4 задвижващи колела за сивика :D И голфа и астрата са с повече коне и не бият времето на реното конете по скоро предаването към тях
  • #17
    Анонимен ( преди 10 години )
    Honda е призната в целата вселена за безспорен технологичен лидер.Всякакви селски и чалгарски коментари будят дива насмешка.
  • #16
    Анонимен ( преди 10 години )
    Пръдливите некадърни гестаповци копираха VTEC от Хонда със 100 години закъснение.Хонда е учител на всички останали кавали,Хонда определя модата при двигателите.Доказано научно пише го навсякъде.*** да не си измислят глупост да разсмиват хората.
  • #15
    VW fan ( преди 10 години )
    категорично - германците капитулираха !!!Кълняха се в дизелите , но видяхя, че света се развива и принадлежи на хибридитедано бързо влязат в час, че винаги първите имтворения се оказват трагични !няма да забравя как прехвалиха първите помпа-дюза дизели на фолксваген- върха били, а се оказаха тотален шит, който и до ден днешен не са оправили и ги изхвърлиха от производство!!както и дауспех им желая - да продават все повече косачки 1.2 TSI и двигателчета за чистачки :)
  • #14
    RRE ( преди 10 години )
    Za6to germanchetata izkopiraha fenomenalnia VTEC na Honda? BMW go prekopira i go predstaviha za nemska tehnika. muhahahahahahaha
  • #13
    speedart ( преди 10 години )
    Я колко бързо запя друга песен комплексирания форумен анонимник....на тва му се вика "пълна щета"
  • #12
    Slav78 ( преди 10 години )
    Дошо, нека силата на мечтите бъде с тебе, необходима ти е. Защото още много много време ще мечтаеш за такава кола.
  • #11
    RRE ( преди 10 години )
    German4etata izkopiraha hibridite ot iaponcite,vie govorite za edni prosti tubota,kakvito turbo koli iaponcite predlagat ot 80-te godini. Suzuki Swift 1.3 Turbo. Togava german4etata predlagaha Golf 2 1.3 55 konia. Tova e germanskata pornografia.
  • #10
    Анонимен ( преди 10 години )
    Първо рекорда на Реното е от средата на 2011 г. и второ-чакай да видим ако го бие с колко ще го бие..., защото ако го бие с много това вече е сериозно. Според мен Хондата ще падне под 8 минути, едно заради мощния си двигател и второ-заради четирите си завиващи колела.
  • #9
    Анонимен ( преди 10 години )
    И какво стана. Станали най-бързия автомобил с предно предаване модел 2014 иска да бие времето на модел 2010. С колко е бил мегана над 15 коня от горе има. Казаха че и има 8 степенна автоматична скоростна кутия.
fallback
Последни