IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американци избраха Hyundai за №1

Strategic Vision представи годишния си индекс за стойност на моделите

Американци избраха Hyundai за №1

Американските анализатори от Strategic Vision представиха своя ежегоден „индекс на стойността” TVI (Total Value Index) на автомобилните марки. През тази година победител в класацията е Hyundai със своя седан Equus.
Американци избраха Hyundai за №1
Hyundai Equus 2014. Снимка: Hyundai

За определяне на класацията компанията е провела допитване сред 45 952 купувачи на нови автомобили, като е отчела няколко параметра в две направления. Първото от тях е свързано с очакванията на клиентите непосредствено преди покупката – размер на първоначалната вноска, срок на гаранционното обслужване, размер на вноските и застраховката. Във второто влизат очакванията по време на експлоатацията – надеждност, остатъчна стойност при препродажба, икономия на гориво, и т.н.

Както отбелязва Strategic Vision, за първи път от 18 години най-висок резултат в рейтинга TVI е събрала Hyundai с нейния модел Equus. Той не само е победител в сегмента на луксозните модели, но е събрал и най-голям брой точки сред всички автомобили, участвали в класацията.

Победителите в отделните класове (в края са събраните точки):
Американци избраха Hyundai за №1
 

0 от 500
  • #41
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ти знаеш ли че въпростия Лексус на прин Алберт не си е палил никога двигателя. Ха-ха, това откъде го изсмука? При толкова филми за модификациите на тоя автомобил, никъде не се казва че задвижването е модифицирано. Това че хибрида има нулеви вредни емисии не означава че се движи само на електромотор. Ама ти нали си ВАГон, де да ги знаеш тия работи..
  • #40
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Обществото натиска заради екологията. Ти знаеш ли че въпростия Лексус на прин Алберт не си е палил никога двигателя. Условието на принца е било колата да мине на сватбата само на електричество. Целта му е била именно да покаже, че е радетел за опазването на околната среда. Естествено колибата на Лексус е имала нужда от сериозно преправяне, за да заприлича на кола и да покрие изискванията на принца, за това и този Лексус няма нищо общо с реалния модел на марката.
  • #39
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Обществото го било натиснало.. да избере най-технологичния и съответно чист модел, ами браво на това общество. А БМВ като му бяха подарили водородна 7-ца, що не се ожени в нея? Щото е пълен т*ак.
  • #38
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Това му е Лексуса преди да си поръча Лаундалета бре, философ дървен. LS е лимузина, високотехнологична и всиококомфортна, най-тихия сериен модел в историята на автомобилостроенето. Какви Поршета, какви Ферарита??? Правиш ли разлика между спортен модел и лимузина, ВАГонче празноглаво?
  • #37
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Покрива е правен във Франция а колата е основно преработена в Белгия. Ако си виждал колата щеше да знаеш, че няма нищо общо със стандартния Лексус. А тези фотошопове където си ги дал, поне чети какво пише на тях. Лексус Кабриолет пък то няма никакъв кабриолет. ха ха ха. Иначе не е тайна, че кралете и принцовете вземат ел. коли под натиска на обществото. Примери много, шведския крал Карл Густав се прехвърли от коли като Ford Mustang, Porsche 911 Carrera и Ferrari 456 на електромобил именно под силен натиск от населението. При принц Алберт причината е същата. Може да го прочетеш на всякъде. Както и да прочетеш, че след сватбата му колата е натирена в музей и повече не я е погледнал. Ако наистина я харесваше, нямаше да слиза от нея. Както прави с Фераритата и Поршетата си.
  • #36
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Но, о, ужас, принцът освен поръчковия Лексус имал и други Лексуси??? Но как е възможно това??? А Гьобелс други неща говореше, а, кратунко?http://***.largus.fr/images/images/Lexus-LS-600h-Cabriolet_7.jpg
  • #35
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Ха-ха, ВАГ какви фантазии взе да развива.. *** то тоя Лексус никакъв Лексус не бил, щото покрива му бил правен в Белгия?? Ха-ха! А принцът не го бил карал, ами само се оженил в него, демек да си вдигне рейтинга пред поданниците с реномирана марка...
  • #34
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Принца на монако не е карал никога и не се е возил повече на въпросния лексус, който между другото няма общо с лексус тъй като е препправен в белгия а кабината е френска. Колата изобщо не е по вкуса на принца, но тъй като е един от хората които са сред най-големите борци за екология е искал кола която да се движи само на ток на сватбата. Колата обаче е ужасна и е било нужно сериозно да се поправи смотания дизайн. Принца сред сватбата праща колата в музея и повече не я е погледнал.
  • #33
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Lexus се кара от принцове,баровци. Немските премиуми са масовки за държавната администрация понеже имат ефринки версии за голфаджии.
  • #32
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Принцът на Монако се вози в Лексус, а за гостите нбеше наел 200 броя 7-серии. ЯЯсно е коя марка за кои хора е. Кралицата на Дания и кралят на Норвегия също са с Лексуси. Аудитата само баба Меркел ги ползва и то щото Долна Саксония е акционерка във ВАГ и са рекламни бройки.