IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показа нов седан

Моделът Mistra ще бъде насочен към азиатски пазари

Hyundai показа нов седан

В рамките на отварящото през следващата седмица врати изложение в Гуанджоу, Hyundai ще покаже нов модел - седанът Mistra.
Hyundai показа нов седан
Външният вид на возилото е разработен от развойния център Beijing Hyundai Technical Center в съответствие с новата дизайнерска концепция на марката Fluidic Sculpture. В него правят впечатление многоъгълната решетка на радиатора с напречни хромирани елементи, L-образните фарове срещу мъгла и полегатата линия на покрива.
Hyundai показа нов седан
Дължината на Hyundai Mistra е 4710 мм, широчината - 1 820 мм, а височината - 1470 мм. Разстоянието между двете оси е 2770 м. По този начин седанът ще се разположи между Elantra и Sonata в моделната гама на корейския производител.
Hyundai показа нов седан
Моделът е ориентиран към пазарите в Азия, като ще се предлага с два бензинови двигателя. Това са 1.8-литров агрегат с мощност 143 к.с. и 2.0-литров с мощност 155 к.с., съобщава изданието iFeng. Моторите могат да бъдат съчетани както с 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична трансмисия също с 6 скорости.

Продажбите на Hyundai Mistra в Китай ще стартират до края на годината. Цените на модела са от порядъка на 22 500 долара.

Снимки: Hyundai
 

Тагове: hyundai mistra
0 от 500
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Audi TT ( преди 10 години )
    Дизайнера на Ауди ТТ е дизайнер на Хюндай. Новата Елантра стана автомобил на годината в Америка, Канада,ЮАР. После Петер стана изпълнителен директор КИА - Хюндай. Дизайнерското им студио е в Германия. В случая тази Mistra е модернизирана отвън Елантра-сравнително успешно и неуспешно като интериор. Елантрата е много лека и е на оса, но ако купето се утежни, то с такива двигатели...Фарове ксенонки, никелирана решетка, фарове за мъгла малко разточителни.10-тина коня повече. За Китай е бонбон.
  • #15
    0 rate up comment 1 rate down comment
    shrek ( преди 10 години )
    Що ли мяза на недодялан Авенсис?
  • #14
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Cenitell ( преди 10 години )
    Хубав и елегантен дизай като за лимузина, не виждам никаква прилика с Пежо,показано по-долу, този Хюндай го намирам дори по-красив заради по-хармоничната си предница и с по-динамична си задница благодарение на водоравно разположените задни стопове (на Пежото стоят като увиснали надолу)
  • #13
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Баба ви ( преди 10 години )
    Може би недовиждам вече, но това поразително прилича на Kia Optima (отвън и отвътре). Отвратителен интериор. Еднакви автомобили за еднакви (жълти и дръпнати) *** :D. Недейте се мъчи да го сравнявате с Пежо 508, единствената прилика е в жалкия опит за копиране на предницата. Кога азиатецът ще спре с плагиатството ??
  • #12
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    АБ да си купя което е пристрасно към VW. Нормално и в всеки форум на дадена марка да са пристрасни хората но чета коментарите и менията като параметри и техника и ОК не говорим за дизайн или комфорт защото всеки човек има различна мярка четох от АБ за RX4 бяха да доста доволни единственото казват че цената е по-висока за пежо. Не можах да намеря за 508 508 gt
  • #11
    4 rate up comment 9 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Не влизай в Пежо-рорума, много ясно, че там са облъчени селяни. Купи си АБ и реви.
  • #10
    11 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Сто пъти ще предпочета хюндай пред пежо или фолксваген. Имал съм и от трите, парен каша духа.
  • #9
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Специално влязох в пежо форума да прочета за тези неща които се пишат за 508 първо хората пишат че разхода е около 4.5 до 6.1 в зависимост от скоростта по магистралата смесения разход го дава около 6.5 което според мен е нормално и истинско а не като при vw 1 на 100 и 2 смесен. За спирачния *** никой не са оплаква за двигател пък още по малко и за конфорта и като цяло за колата един човек е писал как е возил двама колеги с което кара висок клас коли на VW и какво е мението им. Може да се провер
  • #8
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Не съм пуснал клипа, за да хваля Пежото а да покажа, че Хюндай са изкопирали Пежото както отвън така и отвътре. Което е просто несериозно от страна на Хюндай, особенно когато декларират, че вече са марка, която градиа имидж и настоява, че гради собствена идентичност.
  • #7
    6 rate up comment 16 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    Французите могат да правят всичко друго но не и коли!! Японците пък са майстори на евтините и грозни коли! Немците и италианците пък са най-добрите!!