IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Edo Competition доработи Lamborghini Murcielago LP640

Германската тюнингова къща Edo Competition представи преработения суперавтомобил Lamborghini Murcièlago LP640.

Edo Competition доработи Lamborghini Murcielago LP640
Най-голямата промяна е в двигателя, чиято мощност е повишена с 23 к.с. в сравнение с базисния автомобил. Максималната мощност на Lamborghini Murcielago LP 640 сега достига 663 к.с. 


Да напомним, че фабричният двигател е V12 с работен обем 6.5 литра. Тюнерите от Edo Competitions са повишили и максималния въртящ момент от 660Nm на 675Nm при 5,600 об/мин. 

Това в крайна сметка е подобрило динамичните характеристики на колата и сега ускорението от място до 100 км/час е за 3.8 секунди, а максималната скорост 348 км/час. Променените характеристики на двигателя се дължат на новата електроника, която го управлява, на новите въздушни филтри, на специалния каталитичен конвертор, на изцяло преработената изпускателна система. 



По външния вид не са извършени сериозни промени поради почти перфектните линии и пропорции на Murcièlago. Все пак от Edo са прибавили едно самонастройващо се крило в задната част на колата, а джантите са в специален цвят. В интериора е добавена камера за задно виждане и някои допълнения от карбон.
0 от 500