IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов модел на Citroen се появи в интернет

Най-вероятно така ще изглежда следващият DS3

Нов модел на Citroen се появи в интернет

Първи снимки на напълно нов модел на Citroen бяха публикувани от изданието Auto Express. Според информацията това най-вероятно е следващия Citroen DS3, който трябва да излезе на пазара през 2016 г.
Нов модел на Citroen се появи в интернет
Моделът е изпълнен в същия стил, в който е и представеният през пролетта концепт Wild Rubis, но се отличава с далеч по-скромните си размери и с трите врати. От автомобила отсъстват всякакви емблеми и надписи, с изключение на логото DS, което най-вероятно е напълно съзнателен маркетингов ход от страна на французите. По този начин те искат да покажат дистанцията между линията DS и останалите си модели.
Нов модел на Citroen се появи в интернет
В основата на автомобила е модернизираната платформа PF1, която вече се използа както при сегашния DS3, така и при Peugeot 208. Моделът ще се предлага с огромни възможности за персонализация, като покривът му ще бъде напълно отделна част от дизайна – така, както е и при MINI.
Нов модел на Citroen се появи в интернет
По предварителни данни, новият DS3 ще се предлага със същите двигатели, с които и сегашното Peugeot 208. Това са 3-цилиндрови бензинови мотори с обем 1.2 литра и мощност 90 и 120 к.с., а също така и 1.6-литров с мощност 160 к.с. Дизелите са между 95 и 120 к.с.

Снимки: Auto Express

Тагове: citroen ds3 wild rubis
0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    А що бе, то и начален пазар ли има?
  • #11
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ДА! Дай ми протокол да видя. Първо силно ме съмнява човек който може да си позволи такава кола да стои тук в форума. Второ такава кола не я купува някой ***, а по улегна ли хора. И едва ли човек който би си избрал такава кола може да се изказва по този каруцарски начин. Тук гледам един тестови такъв ситроен дс5 вече една година го търкалят май му няма нищо. Ти пак как разбра че няма дух като това даже не се знае дали е истински концепт пък камоли за крайния пазар.
  • #10
    15 rate up comment 4 rate down comment
    nov ( преди 10 години )
    Компютър на 3000км може да смениш ако я удари светкавица колата, а окачване на 7000, ако го караш на луната! Аз карам ситроен и то не DS - за 115000км по окачването само биелетки отпред са сменени, а по електрониката - нищо
  • #9
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Оригиналният DS3 спечели добри позиции в класа на малките луксозни хечбеци. С този дизайн, наследникът няма как да продължи успеха му. За разлика от предния, този няма дух, няма емоция. Не е грозна кола, но няма никакъв шанс в класа.
  • #8
    17 rate up comment 5 rate down comment
    До fen ( преди 10 години )
    Ти направо уби и какво точно означава смних цялото оказване и то на 3000 км айде чували сме ги тея и аз си купих ла ферари на 300 км смени двигател боя джанти седалки. Не мога да разбера как може и да има такива кога постоянно да си измислят някакви абсолютни тъпоти
  • #7
    3 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    гейска кола.
  • #6
    8 rate up comment 5 rate down comment
    RRE ( преди 10 години )
    Bravo Citroen
  • #5
    9 rate up comment 4 rate down comment
    reventon ( преди 10 години )
    izglejda strahotno..
  • #4
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Тва не е истински ситроен.Прилича на Дачия няма хидравлично окачване...Нито красив елегантен дизайн.Прилича на всички останали.
  • #3
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Искам да питам ситроен имате 8 титли в врц преди това и пежо, моляя моляя пуснете ситроен стил стрийт рали версия. Вече го няма този як клас няма интеграле няма кослорд, а евтота и сти те просто вече не са така яки каквито бяха до 2007.Иначе тази ds3 изглежда яко!