IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Редки M-модели се предлагат за по $160 000

Трите автомобила BMW са на малко километри и в оригинално състояние

Редки M-модели се предлагат за по $160 000

Да намериш наведнъж цели три стари BMW M - първите поколения M3, M5 и M6 (M635CSi), е доста трудна задача. Затова и появата на тази троица в продажба няма как да мине без съответното внимание от страна на медиите, съобщава изданието Carsccop.
Редки BMW M бяха оценени на по $160 000
Първи в списъка е M3 E30 от 1991 г. Автомобилът е получил заводски пакет EVO, като е на едва 36 167 км, което е доста малък пробег за подобна машина. Той е в безупречно състояние и въпреки че на снимката е с различни джанти, купувачът твърди, че разполага и с оригиналните.
Редки BMW M бяха оценени на по $160 000
Вторият баварец в продажба е седан M5 E28 от 1988 г. с прекрасен кожен салон. При този автомобил пробегът е още по-малък - 10 707 км. Неговата уникалност се допълва от факта, че е бил собственост на знаменитост - на основателя на марката за детски храни Gerber.
Редки BMW M бяха оценени на по $160 000
Последната машина е BMW M635 CSi, известна като M6, от 1988 г. с изглеждащите крайно несериозно 9573 км пробег. Тя е в напълно оригинално състояние и е оценена на $158 500. Толкова струва и другите два автомобила, което е поне 6 пъти повече от цените на същите модели, предлагани на пазара в момента.
Редки BMW M бяха оценени на по $160 000
Снимки: Carsccop

Тагове: bmw m
0 от 500
  • #22
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Евгени ( преди 10 години )
    То една Японка на старо 5 годишна струва колкото нов LED Корейски телевизор.
  • #21
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Eвгини ( преди 10 години )
    Ел.четки за зъби се износват много бързо.
  • #20
    2 rate up comment 0 rate down comment
    фсб ( преди 10 години )
    ако до тези аналози сложите тойотки от същото време, ще се разплачете като ги видите колко са зле джапанките... Да не говорим, че тойоти от това време вече няма в движение...
  • #19
    2 rate up comment 2 rate down comment
    cry ( преди 10 години )
    Не знам дали Хонда и Тойота са марка за електрически уреди, но БМВ е марка за бастуни!
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    Извинете това Хонда и Тойота марка ел.четки за зъби ли бяха?Ха Ха Ха много добре казано!!
  • #17
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Eвгини ( преди 10 години )
    Извинете това Хонда и Тойота марка ел.четки за зъби ли бяха?
  • #16
    4 rate up comment 2 rate down comment
    пора ( преди 10 години )
    така е - японките са неразличими, пластмасови *** и нямат нито един модел който да се нарече класика!! За немските класически автомобили се дават луди пари - японките пък се рециклират и използват за направа на детски играчки....затова е неуместно да ги сравнявате!!
  • #15
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Що по принуда бе ***? Защо Хонда или Тойота примерно 1996г държът по същата или висока цена от неемски талиги 1999г ???????????????
  • #14
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Евгени ( преди 10 години )
    Не мога да разбера,защо се сравнява марка като BMW с Японски еднодневки.Явно тези,които карат джапанки по принуда(или не) си мечтаят за нещо по което другите се заглеждат?
  • #13
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Ама чиче, ( преди 10 години )
    Тва не е за блъскане това е да си го държиш в гаража и да го показваш на други фенове на марката.След оюе четвърт век тези автомобили юе струват няколко милиона а пластмасовата ти тойотка отдавна ще е рециклирана в кутия за китайска храна за вкъщи.Сещаш ли се за поне една японска кола която може да бъде наречена класическа? Всичките са някакви ментета на американски или немски коли. А китайците почнаха да правят ментета на японските ментета Ха-ха