IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen изненадва с нов модел

В Китай тестват седан, който ще се нареди между Passat и Phaeton

Volkswagen изненадва с нов модел

Volkswagen започна тестове на напълно нов модел, който първоначално ще бъде предназначен изключително за пазара в Китай.
Volkswagen изненадва с нов модел
Изданието CarNewsChina, което публикува снимки на прототипа, съобщава, че той ще заеме място между Passat и Phaeton в моделната гама на компанията. Автомобилът засега носи кодовото название 511 C-NB и е построен на платформата MQB.

Никакви други подробности за машината не се споменават. Очаква се тя да разчита на бензинови двигатели с обем от 2.0 до 3.0 литра. А представянето й пред публика е планирано за началото на 2014 г. Малко след това моделът ще бъде пуснат в производство.
Volkswagen изненадва с нов модел
Пускането на подобна машина е изненада, тъй като неотдавна от Volkswagen обявиха, че ще разширят моделната си гама с бюджетен автомобил за развиващите се страни. От компанията допълниха, че в момента търсят партньор за реализацията на този проект. И че въпреки ниската си цена новият модел ще бъде оборудван с най-съвременните системи за безопасност и ще разполага с възможно най-актуалния дизайн.

Снимки: CarNewsChina

Тагове: volkswagen phaeton passat
0 от 500