IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества обновеното X3

Премиерата на кросовъра ще бъде в Лос Анджелис след месец

BMW тества обновеното X3

Германският автопроизводител BMW започна изпитания на обновения кросовър X3, съобщава изданието WorldCarFans, което успя да заснеме прототип на модела по пътищата на Европа.
BMW тества обновеното X3
Ако се съди по публикуваните снимки, след фейслифта моделът ще получи модернизирани брони, различна престилка и изменени светлини, които към момента са прикрити с черно-бял камуфлаж. В салона промените няма да бъдат съществени, а ще се ограничат с появата на материали с по-високо качество.

Засега няма яснота за новости при гамата двигатели на кросовъра. Настоящата версия на модела разполага с 3 бензинови и 4 дизелови мотора с мощност от 143 до 313 к.с. Скоростните кутии за модела са механична и автоматична, а задвижването е към четирите колела - xDrive.
BMW тества обновеното X3
Премиерата на обновения всъдеход X3 е планирана за започващото следващия месец международно изложение в Лос Анджелис. Там баварците за пръв път ще покажат и кабриолета си 4-Series.

Снимки: WorldCarFans

Тагове: bmw x3
0 от 500