IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идеалната кола за почивните дни

Според Neiman Marcus това е уникален Aston Martin Vanquish Volante

Идеалната кола за почивните дни

Каталогът за скъпи подаръци Neiman Marcus показа как би изглеждала идеалната кола за почивните дни. Това е специално доработен Aston Martin Vanquish Volante от моделна година 2014.
Идеалната кола за почивните дни
Моделът, който ще бъде предложен в къса серия от само 10 екземпляра, се отличава с уникална синя боя "NM Exclusve Seychelles Blue", наречена на една от любимите дестинации на по-заможната част от общество - Сейшелските острови. Купето му е изградено от въглеродни влакна, а интериорът разчита на най-скъпите и качествени материали.
Идеалната кола за почивните дни
Промени в задвижващата част на Aston Martin Vanquish Volante не са правени. И не е нужно, тъй като автомобилът разчита на атмосферен V12 агрегат с обем 6.0 литра, който генерира 565 к.с. и се командва чрез автоматична скоростна кутия с 6 степени Touchtronic 2. Тази комбинация му гарантира ускорение от място до 100 км/час в рамките на четири секунди.

Цената също е впечатляваща - 344 500 долара. Все пак, 3 000 долара от тях са предназначени за благотворителност, а автомобилът идва с безплатен комплект куфари, създадени специално за него.

Снимки: Neiman Marcus

0 от 500